Violetiik parašė:
Sveikos mamytės, noriu paklausti kokį kremuką naudojate mažiukų užpakaliukams ir kitoms raukšlelėms tepti?
Man labai rekomendavo ir as nusipirkau Sudokrem ir migdolu alieju (kudikiams). 😊
Violetiik parašė:
Sveikos mamytės, noriu paklausti kokį kremuką naudojate mažiukų užpakaliukams ir kitoms raukšlelėms tepti?
Man labai rekomendavo ir as nusipirkau Sudokrem ir migdolu alieju (kudikiams). 😊
Lora13 parašė:
Sveikos mamos, atejo matyti ir mano eile parasyti i forumaterminas uz 8d. Laukiam su kantrumu ir tikimes isvysti stebukla anksciau nei uz 8dienu
taciau mane …
Taiva ir aš nebesuprantu, ar ten naktį buvo tik paruošiamieji ar kas, kad dabar buvo dar keli bet kurį laiką jau jokio sąrėmio nebuvo, va dabar berašant vėl užėjo... 🤔🙈 Bet jau daug retesni jie nei naktį. Nesuprantu.. 🤔
Melynaa parašė:
Kur gulite? 😊
2 ligoninėj 3 palatoje 😊 O jus irgi gulite?
nestukenykstuke parašė:
Taip, bet ligonineje negalimanamuose lovytes sonas atsidaro, taivis arciau bus 😍
Kaip keista, man kaip tik ligoninej liepe migdyt prie saves visa laika pirmagime..
nestukenykstuke parašė:
Taip, bet ligonineje negalimanamuose lovytes sonas atsidaro, taivis arciau bus 😍
Marijampolėje kitur negalima tik prie mamos. 24/7🙂bet kadangi gelta mano leliukui tai po lempom reikia laikyti bet irgi šalia palatoj. 🙂 Pamaitinti pakeisti pampersa ir atgal po lempa. 🙂
Lora13 parašė:
Sveikos mamos, atejo matyti ir mano eile parasyti i forumaterminas uz 8d. Laukiam su kantrumu ir tikimes isvysti stebukla anksciau nei uz 8dienu
taciau mane …
Tie skausmai tai normalu. Manau,jums vyksta paruosiamieji. Jie nereguliarus. Tai uzeina,tai praeina. Laukite ,kol kartosis ilgiau nei valanda ir stipres. Bei kitu zenklu:kamscio,vandenu.
Daugeliui musu cia tos speliones. Bet tikro gimdymo jau nesumaisysim su niekuo.
Violetiik parašė:
Be reikalo tepti nereikia. Tik jei paraude ar pasute, o kad nesustu reikia oro voniu ir po maudyniu ar wc reikalu sausai raukslytes isvalyti ranksluosciu ar vatos diskeliais.
O siaip, labiausiai naudojami yra sudocream ir bepanthen.
YellowOrchid parašė:
Tie skausmai tai normalu. Manau,jums vyksta paruosiamieji. Jie nereguliarus. Tai uzeina,tai praeina. Laukite ,kol kartosis ilgiau nei valanda ir stipres. Bei kitu z…
Taigi vat , suprantu kad nesumaisysiu tikrojo gimdymo su niekuo. Antras nestumas viskas kaip ir turetu but suprantama. Bet nesuprantu is kur pas pacia tiek klausimu iskyla. Tie visi pojuciai rodosi yra nauji ir net sakyciau gazdinantys kazkiek, kai pirma gimdyma to visai nebuvo. Na tai reik siandien apsitvarkyti namus , pajudeti ir gal musu angelelis jau ir pasirodys sianakt
jauciasi , kad ten vietos nebekazka nei vaikui nei man
marizza parašė:
Zodziu, as jau nebegaliu, mano terminas buvo liepos 8, o jau 10 ir kaip nieko taip nieko! Kaip jus emociskai susitvarkot su situo?😂 nes man jau juokas per asaras, v…
O jusu ginekologe paskyre kazkoki plana?pvz dave siuntima i ligonine stebejimui arba skatinimui? Dazniausiai buna toks variantas. O kai moteris zino tolimesnius zingsnius,buna ramiau. Dar yra ir variantas,kad ramiai leido pernesioti 10d.
Visos kaip ant adatu ta paskutine savaite. Man pvz liko 2-3d. Irgi ramu. Bet kazkaip ir pati rami,nes termino diena neliksiu ant ledo-eisiu pas savo gine ir ji spres tolimesnius zingsnius.
o giminems atvirai pasakykite,kad neklausinetu kasdien,kai gims gi pranesite. As taip ir pasakiau-dar pridejau,kad tas klausinejimas mano gimdymo nepagreitins.
nestukenykstuke parašė:
Mamytes, papasakokite kakp sekesi zindyti jums savo mazylius pirmosiomis dienomis?Man kartais gerai, kartais nelabai, valgo gal tik kas 5valandas, bandau daznia…
Oi ir man su tuo maitinimu mistika dar. Kai buvau ligoninej taip pat, kas 5 val maitinau, bet tiek to pieno ir tebuvo, viena nakti sesele dave misinuko, nes nepavalges jis buvo ir vel luzo jis man 6 val. Kita nakti ir panasiai. Bet va kai grizom namo pirma nakti dar buvo serenadu, o sianakt 👍 daugiau jau pieno turiu ir, pats jau keliasi mazdaig kas 3 val. O ligoninej tik pirma nakti lovytej buvo, antra prie saves laikiau. Laukit kol praeis daugiau dieneliu, gal susitvarkys viskas tada. Sekmes, stiprybes ir daug pieno
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai