Urtilija parašė:
Skalaukit gerkle siltu druskos tirpalu, man pats geriausias vaistas... dar geriu arbatas su kakavos sviestu, o is vaistu tai ciulpiu propodeza... sveikit greiciau! …
kakavos sviestu??? papasakokit daugiau!!
Urtilija parašė:
Skalaukit gerkle siltu druskos tirpalu, man pats geriausias vaistas... dar geriu arbatas su kakavos sviestu, o is vaistu tai ciulpiu propodeza... sveikit greiciau! …
kakavos sviestu??? papasakokit daugiau!!
Antrinu Vaidu.
Junkitės į uždarą kas norit. 😊
Nebėra tos, dėl kurios kipišai čia vyksta.
Sveikos merginos, kad nesulaukčiau po klausimo, kad neatsakingai planavom leliuką, iškart pasakau, kad atsakingai planavom😁 o iš tiesų noriu paklausti ar irgi jaučiate baimę? Laukiam savo angelėlio, planuotas ir mylimas bus, bet labai bijau kai gims paimt į rankas, atrodo suluš... tokie man trapūs naujagimiai atrodo, bijau aš juos imti... ar šita baimė dingsta ? 🤦♀️😊
Laura521 parašė:
Sveikos merginos, kad nesulaukčiau po klausimo, kad neatsakingai planavom leliuką, iškart pasakau, kad atsakingai planavom😁 o iš tiesų noriu paklausti ar irgi jauči…
Dings ta baimė kai pirma kart paimsit neturėsite gi kur dingti
o tada jau viskas bus gerai
Laura521 parašė:
Sveikos merginos, kad nesulaukčiau po klausimo, kad neatsakingai planavom leliuką, iškart pasakau, kad atsakingai planavom😁 o iš tiesų noriu paklausti ar irgi jauči…
Aš labiau už gimdymą nieko nebijau 🙈
Laura521 parašė:
visiskai normalus jausmai kurie isnyks net nejucia pirmom parom po gimimo ;)
A-guste parašė:
Aš labiau už gimdymą nieko nebijau 🙈
as tai priesingai - visiskai gimdymo nebijau
labiausiai bijojau stumimo su pirmu o is tiesu ten lengviausia viso to dalis buvo
stumiau aisku 3 valandas bet saremiavau 27 tai gal del to
dbr netgi laukiu! smalsu kaip bus bet zinau kad prabegs nejucia ir gamta automatiskai viska vel istrins is galvos ;)
Mamulė_Mamulė parašė:
as tai priesingai - visiskai gimdymo nebijaulabiausiai bijojau stumimo su pirmu o is tiesu ten lengviausia viso to dalis buvo
stumiau aisku 3 valandas bet sa…
Mane guodžia tik tai, kad nei viena su pilvu visą gyvenimą nevaikšto 😂 na ir motyvuoja mamos, kurios turi daugiau nei vieną vaikelį, tad tikiu, kad pasimiršta, bet baimės akys nuo to ne mažesnės 🤷♀️🥺🙈
Vaidu parašė:
Kakavos sviestas labai gerai nuo kosulio yra jei sausas, vaikui visada duodu bet nežinojau kad nuo gerklės nors tai bet kokiu atveju susiję![]()
Nezinojau 🙄 o kur ji nusipirkt?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai