Svajone00 parašė:
Sveikos, galbut kazkas gali rekomenduoti aukle Vilniuje? Antakalnis/valakampiai. Arba patarti kur ieskoti. Laiks jau labai spaudzia, o aukles nerandu tokios, su kur…
Facebook grupėje "Auklės Vilniuje" pabandykite paieškoti.
Svajone00 parašė:
Sveikos, galbut kazkas gali rekomenduoti aukle Vilniuje? Antakalnis/valakampiai. Arba patarti kur ieskoti. Laiks jau labai spaudzia, o aukles nerandu tokios, su kur…
E-Eel parašė:
Aciu!
Sveikos mamytės
Kaip jūsų zuikiai gyvena? Ar daug kalba?
Mano vyresnėlis zuikis nori paprašyti pagalbos, dayvaujam Velykiniame piešinių konkurse tėvų darželyje, sūnus labai stengiasi ir nori laimėti, jei nesunku, gal galėtumėte paspausti like ant jo piešinuko: https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/piesiniu-konkursas-mano-spalvotos-sv-velykos-apdovanosime-net-31-dalyvi/page/4
(ten kur Domas, 5 metai, šis piešinukas

Labai labai dėkingi
giedrutess parašė:
Sveikos, ar buvo kam nepasireiske jokia reakcija po mmr skiepo praejus savaitei? Pasiskiepijom pries kelias dienas, kol kas ok viskas, bet su nerimu laukiu kas bus …
Mums nebuvo nieko. Aš irgi labai bijojau šio skiepo, bet mūsų gydytoja nuramino, nes sako kaip tik iš po šio skiepo nieko nebūna, labai retai kam pasireiškia nebent nedidelis bėrimas. O aš sakau kaip tik tiek bijojau šio skiepo, tiek visko prisiskaičiau... Tai gydytoja sako tikrai be reikalo tokios baimės. Tai ir neaišku, kaip čia dabar iš tikrųjų yra... Bet mums tikrai visiškai nieko nebuvo
edziux parašė:
Mums nebuvo nieko. Aš irgi labai bijojau šio skiepo, bet mūsų gydytoja nuramino, nes sako kaip tik iš po šio skiepo nieko nebūna, labai retai kam pasireiškia nebent…
Kaip smagu girdėti, kad nieko nebuvo!
Na zinokit ir man ta pati gydytoja sake, kad po sio skiepo maziausiai reakciju... Bet as irgi tiek visko prisiklausius apie mmr, kad nei vieno nebijojau, o sio labai...
giedrutess parašė:
Sveikos, ar buvo kam nepasireiske jokia reakcija po mmr skiepo praejus savaitei? Pasiskiepijom pries kelias dienas, kol kas ok viskas, bet su nerimu laukiu kas bus …
Musu gydytoja taip pat sake, kad po sio skiepo maziausiai reakciju, bent jau ju praktikoje nepasitaike, ir viskas praeina lengvai tai mano dukrytei isvis nebuvo jokios reakcijos 🙂
vaidamazene parašė:
Sveikos,kas atpratinote vaikučius nuo čiulptuko miego metu ? Kaip sekėsi ? 😁
Vargstu aš dar su tuo, bet visai neblogai gavos :pati sukramtė čia prieš kelias dienas, ir jau neįdomi kiaurą, tai keista bet nakčiai pati atiduoda, ir užmiega lengvai. Dieną visai neprašo, anksčiau tai eidavo, ieškodavo, ne rasdavo pykdavo. Naują tik pietų miegui ištraukiau, nes niekaip nepavyksta nulaužt. Galėjau gal kelias dienas pasikankint, neturiu ir tiek, bet pasidaviau jos rėkimui
Nekantraujanti parašė:
Musu gydytoja taip pat sake, kad po sio skiepo maziausiai reakciju, bent jau ju praktikoje nepasitaike, ir viskas praeina lengvai tai mano dukrytei isvis nebuvo jok…
Aisku, aciu uz atsakyma
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai