NeRinGa112 parašė:
Sveiko merginos, sr jums kuriai svaigsta galva, temsta akyse, siandien ryte gal trys kartus vos nenualpau, galva tarsi tirpti pradejo. Ir visa ko pabaigoje supykino…
Ne nebuna...ar hemoglobinas zemas arba labai zemas kraujospudis?
NeRinGa112 parašė:
Sveiko merginos, sr jums kuriai svaigsta galva, temsta akyse, siandien ryte gal trys kartus vos nenualpau, galva tarsi tirpti pradejo. Ir visa ko pabaigoje supykino…
Merginos, buvau echo. Siandien 13+0 sav pagal echo ir mm. Viskasok, bet vaikas pasisukes blogu kampu ir aparatura ne kazka. Likau nepamatuota rauksle ir pan. Ar labai nerinaut? Gal ieskot kur staigiai privaciai kur nulekt? Kazkaip myzalioju. Padekit man susivokt situacijoj. Nes laiko sper echo laiku pasidaryt irgi labai mazai...
NeRinGa112 parašė:
Kelis rytus turejau panasia situacija, pastebejau, kad jeigu atsikelus per pusvalandi kazko neuzvalgau, tai ir prasideda galvos svaigimas, akyse uztemsta.. pabandyki, kazka lengvo uzkasti ar bent jau vandens stikline isgerti 🙂
Basigi parašė:
Merginos, buvau echo. Siandien 13+0 sav pagal echo ir mm. Viskasok, bet vaikas pasisukes blogu kampu ir aparatura ne kazka. Likau nepamatuota rauksle ir pan. Ar lab…
As eiciau dar kart, o jei aparatura buvo prasta - eiciau kitur. Manau pti ramiau jausites kai zinosite, kad raukslyte atitinka dydi.
Paskeg parašė:
Hemoglobinas 118 tai nera labai zemas, o su spaudimu tai visad gerai. Tik sirdis buna jog pradeda plakti greiciau nei reiktu, virs 90 duziu
Sermuksniai parašė:
Kelis rytus turejau panasia situacija, pastebejau, kad jeigu atsikelus per pusvalandi kazko neuzvalgau, tai ir prasideda galvos svaigimas, akyse uztemsta.. pabandyk…
Reikes pavalgyti, bet atrodo rytais pusrycius valgau, o jrigu ant tuscio skrandzio isgeriu kazko tai viska isvemiu
Basigi parašė:
Merginos, buvau echo. Siandien 13+0 sav pagal echo ir mm. Viskasok, bet vaikas pasisukes blogu kampu ir aparatura ne kazka. Likau nepamatuota rauksle ir pan. Ar lab…
As tai be kalbu eiciau. Juk rauksle neismatuota, cia praktiskai esminis vadinamojo 12 sav echo rodiklis ir tikslas.
Basigi parašė:
Aš jūsų vietoje bandyčiau greitai susirasti kur priimtų ir pamatuotų raukšlę 😊
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai