Saulyte2 parašė:
Buvom šiandien echoskopui. Mažutė 30 cm ir 795 g, 24 sav.+4
Skersai įsitaisiusi, sėdi dabar, kojos ištiestos 😀 vietos daug tai ir įsipatogina …
Katik po gliukozes as.
Visai skanu buvo 😇
Saulyte2 parašė:
Skersai įsitaisiusi, sėdi dabar, kojos ištiestos 😀 vietos daug tai ir įsipatogina …
Katik po gliukozes as.
Visai skanu buvo 😇
Saulyte2 parašė:
Nebijokit Jūs tos gliukozės - nieko ten tragiško 🙂 Aš su pirmu nėštumo irgi prisiskaičiau kas ten vemia, kas žiaugčioja, kam dar kažkas, bet kai pati išgėriau, taip ir likau nesupratusi, kas ten tokio baisaus 🤷♀️ Ir va šįkart be emocijų išpliumpinau 😁 Žmogus turi būti super duper nepakantus saldumui, kad kažkaip jau labai šlykštu būtų. Svarbiausia - citriną turėkit ir vandenuko 🍋
ViJan parašė:
Nebijokit Jūs tos gliukozės - nieko ten tragiško 🙂 Aš su pirmu nėštumo irgi prisiskaičiau kas ten vemia, kas žiaugčioja, kam dar kažkas, bet kai pati išgėriau, taip…
Neturejau net citrinos. Ta gliukoze kaip geri trys saukstai cukraus su vandeniu. 🤣 As kava beveik tokia geriu 🤣
kovalevskajajolanta parašė:
Sveikos busimos mamytessakykite, ar dar pasilepinate silta vonia? ziauriai megstu pagulet vonioje bet galvoju gal jau reiketu pasisaugot. Zinoma, nepilu karsto …
Neatsimenu, kada gulėjau vonioje 😶 mėgstu gulėti labai karštam vandeny, o tokiam dabar juk nepagulėsiu.
Viena iš svajonių po gimdymo pagulėti vonioje😁
DianaJon parašė:
Neturejau net citrinos. Ta gliukoze kaip geri trys saukstai cukraus su vandeniu. 🤣 As kava beveik tokia geriu 🤣
😅😂🤣 Čia jau išvis lyyyyygis! 💪😆 Lenkiu galvą 😲 Noooors... nebandžiau gerti be citrinos - gal ir man būtų suėję 😁 Mano kava ir arbata jau n metų išvis be cukraus, bet torčiuką per pusę su vyru visai galim sulapnoti 😊
Izabele31 parašė:
Gal kam reguliariai skauda galvą? Kaip pavyksta malšinti? Stengiuos kuo mažiau gerti vaistus paracetamolį. Kava man nepadeda🤦♀️🤔
reikia atsekti nuo ko ta galva skauda ir bandyti taisyti situacija.
pas mane yra 2 variantai - kaklas ir vanduo.
T.y neleidziu sau dehidratuoti ir darau kaklo pratimus, nes kaklas pas mane yra silpnas.
Man geriausias vaistas yra poilsis ir miegas, bet su sitais dalykais siuo metu problema. Tai tenka ir vaistu kita karta isgerti.
Mildosius parašė:
Labas vakaras mielosios, norėjau pasiteirauti ar jau kurią nors pradėjo kankinti nugaros skausmas? Nes aš pradedu prisigalvoti, kad kažkas negerai, pirmas nėštumas,…
Taip kankina mane.nuo 9 sav
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai