Tioniuke parašė:
O ten parduotuves,ar privatus žmones pardavineja?
As pirkau lovelymess parduotuvelej, ogmios mieste
Tioniuke parašė:
O ten parduotuves,ar privatus žmones pardavineja?
As pirkau lovelymess parduotuvelej, ogmios mieste
Angeliukasas parašė:
Ta prasme, kaip? As apie jas nieko nesuprantu, nes pirmagimis bus, tad pamatysiu kaip, tik birzeli 😄 pirkau jas del geru atsiliepimu 🙂
Turejau ivairiu soskiu, o pirmagime ne vienos neeme, naudojo kaip griauztuka 🤣🤣🤣
Tioniuke parašė:
Paradoksas,iš pradziu priaukini vaika prie to daikto,o po to nujaukini su stresais.
Manoji nuo pat pirmos dienos pajeme, bet ir atsisake labai lengvai pati po metų 😁👏🏼
Pabandysiu parasyti :
Su mergyte buvo pirmas nestumas, dabar berniukas.
Tai su mergyte jokiu krutines padidejimu, skausmu ar kazko nebuvo, dabar priliest negaliu 😁 su mergyte oda , plaukai buvo labai riebus, su berniuku viskas labai sausa. Su mergyte prie arbatos 2 plytos sokolado buvo, visokios spurgos, kepiniai, su berniuku neturiu jokiu maisto kazkokiu pageidavimu 😁
Su mergyte nebuvo jokiu patepliojimu, pakraujavimu, su berniuku buvo 6 sav, ir 11 sav. Pilvo forma visiskai kitokia.
Berniukas guli labai zemai, net nemegstu nestukiu dzinsu, su mergyte nesiojau tik juos. Svorio kolkas esu priaugus ciut maziau nei kad jau buvau tokiame laike su mergyte ☺️
Abu nestumus visi sako spindi, o as to nematau 😁 plaukai sausi kaip nezinau kas, oda taip pat, matyt ne is to tas spindejimas ☺️😁
Su mergyte vemiau viena karta, viena diena, jauciu apsinuodijus buvau,Nepykino, o su berniuku nuo pat 6 sav iki 12 sav vemiau, pykino, miegojau 🤯
meskutis parašė:
Mamos kurios laukiates dabar kitos lyties 💙💗
Kas pasikeite? Kokie skirtumai?
Mano nėštumai visi skirtingi, nors lytis vienodos 😁
meskutis parašė:
Pabandysiu parasyti :
Su mergyte buvo pirmas nestumas, dabar berniukas.
Bet visa tai konkrečiai jūsų organizmo reakcijos... Drauge turi dvi mergytes, bet nestumai totaliai skirtingi buvo. Panašiai kaip Jus parašėte su skirtingomis lytimis (su pirma galavosi, o su antra spindėjo ir skraidė tiesiog). Taip kad manau nėra kažkokių konkrečių nėštumo skirtumų susijusių su vaiko lytimi. Greičiau mamos organizmo reakcijos ypatumai 🙂
Sveikos
gal dabar truputi ne į temą, bet turiu draugę, kuri bando pastoti, bet bijo jog jai nepavyks neseniai buvo mėnesinės jau prasirgo su draugu jau buvo myliukas ir sakė, kad buvo tokie spazmai kaip, kad užeina per mėnesinės, bet labai trumpai...Gal, kuri nors gali patarti ar nuraminti man drauge, jog jai dabar pavyks pastoti.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai