Atide. parašė:
Gal yra busimu mamyciu iš Šiaulių 😉 būtų įdomu susipazinti, pabendrauti greitu metu būsime atostogose daugiau laiko turėsim ką nors paveikti ar šiaip paplepet 😊…
Aš iš Šiaulių😊
Atide. parašė:
Gal yra busimu mamyciu iš Šiaulių 😉 būtų įdomu susipazinti, pabendrauti greitu metu būsime atostogose daugiau laiko turėsim ką nors paveikti ar šiaip paplepet 😊…
Aš iš Šiaulių😊
Atide. parašė:
Yra yra 🌸
silence26 parašė:
Mamytes , ka renkates is auto keduciu? domina tikrai geri ir saugus variantaidaug skaiciau apie Joie I-Gemm, bet nezinau ar norisi moketi 300€ : )))
Nusipirkom naudota cybex aton q
aiste-aiste parašė:
Nusipirkom naudota cybex aton q![]()
Kedute derinot prie vezimo firmos ? ar skirtingos ?
silence26 parašė:
Mamytes , ka renkates is auto keduciu? domina tikrai geri ir saugus variantaidaug skaiciau apie Joie I-Gemm, bet nezinau ar norisi moketi 300€ : )))
Naudojam nuo vežimo aero tutis 3 in 1
paskui pirkom jau kur sukiojasi 360, tikrai pasiteisino man ši funkcija.
Mira. parašė:
Naudojam nuo vežimo aero tutis 3 in 1paskui pirkom jau kur sukiojasi 360, tikrai pasiteisino man ši funkcija.
As labai irgi noriu tos sukamos, bet kiek girdejau jos neina isimt is masinos ( kad pvz nusinest pas gyd. ? ) nes vezima nusipirkau bugaboo fox 2daliu ir ta auto kedute dabar reik atskirai papirkt, mastau ar ta pacia bugaboo imti ar nebuutina
va idomu kurios tikrai geros ir atitinka tuos visus saugumo standartus
silence26 parašė:
As labai irgi noriu tos sukamos, bet kiek girdejau jos neina isimt is masinos ( kad pvz nusinest pas gyd. ? ) nes vezima nusipirkau bugaboo fox 2daliu ir ta auto ke…
Ne jos jau neina
tik su nešioklėm kėdutėm taip galima
ViJan parašė:
Yra yra 🌸
Kaip jūs?? Ar lengvas nėštumas? Taip retai čia uzsuku. Kaip mažoji jūsų? Ar atjunkėt ją ar visgi tandemu mėginsit?
maniškis be pienukų niekaip! 🤦😁🤷
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai