Cabrio parašė:
Sveikos, gal kuriai teko susidurti, kad esat ar aplink buvo moteris pakviesta būti krikšto mama ir kartu laukiasi?
O aš atsisakiau būti krikšto mama 🤷♀️
Cabrio parašė:
Sveikos, gal kuriai teko susidurti, kad esat ar aplink buvo moteris pakviesta būti krikšto mama ir kartu laukiasi?
O aš atsisakiau būti krikšto mama 🤷♀️
Cabrio parašė:
Ir mes su vyru turèjome būti krikšto tèvais,bet kadangi laukiuosi,draugai patys atidèjo krykštynas,sako atimsite iš savo vaiko laime,pakrikštydami musu.Tai atidèjom kitai vasarai
Cabrio parašė:
Prietarai... jeigu tikintis zmogus esate, tai negalvokite apie juos🙂 kunigai nedraudzia, kaip tik sako kad cia laime krikstyti. Pazystu ne viena drauge kuri krikstino tiek draugu vaikus, tiek artimuju vaikus ir buvo su dideliais "arbuzais"🙂 augina sveikus, normalius vaikus. Juk cia nenuodeme kokia🙂 nusiraminkite...
Jeigu tevai turi kokiu baimiu del Jusu geriau tegu su bet kuriuo kunigu pasikalba, viska paaiskins🙂
Visiškai pritariu, tai yra tik prietaras ir tikintiems žmonėms tikėti tokia nesąmonė tolygu nuodėmei. Bažnyčia ir prietarai yra du nesugretinami dalykai. Mano vyras krikštijo mergytę su savo pussesere, kuri tuo metu laukėsi - viskas buvo ir yra puiku, gražu ir nieko blogo tikrai ☺️ Įdomu ar tikinčios tokiais prietarais ir plaukų nekerpa, nes tai sutrumpina gyvenimą vaikučiui? 🙈😁
Selya parašė:
Visiškai pritariu, tai yra tik prietaras ir tikintiems žmonėms tikėti tokia nesąmonė tolygu nuodėmei. Bažnyčia ir prietarai yra du nesugretinami dalykai. Mano vyras…
Man sakė, kad ne gyvenimą sutrumpina, o protą "nukerpa" vaikui, jeigu kerpasi plaukus nėštumo metu 😂 Bent jau man taip kolegė sakė, kai atėjau apsikirpusi, o ji išsprogdino akis ir sako, kad man negalima buvo kirptis, vaikui protą nukirpau 😂 Aš tą dieną tokia susirūpinusi buvau, kolegė taip rimtai kalbėjo, paveikė, o tada grįžus namo vyras juokėsi iš manęs 🙈
Selya parašė:
Na tokios rekomendacijos yra gana keistos, nes viskas labai individualu. Man pvz nėščiosios yra labaaaai gražu bet kokiam mėn., bet nuotraukos daug labiau patinka t…
Nenoriu čia plėstis priežasčių kas ir kaip, bet 7 mėnuo (statistiškai) ir pasirenkamas dėl to, kad dar nebūna labai sunku, mamytė dar neištinus, o ir pilvukas jau gerai matosi. Rekomendacijos bendros, normalu, kad kiekviena prisitaiko sau.
kandoriuke parašė:
Tas va ir yra, kad turi būti paskiepyta 95% populiacijos, kad būtų apsauga, kuo daugiau mamų neskiepyja, tuo mažesnė tikimybė, kad skiepas apsaugos vaiką, kurį mama…
Taip sutinku su jumis, bet del neskiepijimo antro vaikelio pradejau galvoti tik del to kad aplinkoj artimoj turiu pavyzdziu ne viena ir ne, kokia skiepo zala, tik tiek, manau kiekviena mamyte renkasi
Cabrio parašė:
Nesu prietaringa,bet jei jau itikejot, tai nekrikstykit, nes neduosit sau ramybes
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai