Mitel parašė:
Ziuriu i ta kinu kalendoriu ir jei gerai supratau taip iseitu, kad ta diena turetu gimt tik mergaites arba tik berniukai 😁
Na dar ale pagal mamos amziu pastojimo metu issiskirsto☺️
Mitel parašė:
Ziuriu i ta kinu kalendoriu ir jei gerai supratau taip iseitu, kad ta diena turetu gimt tik mergaites arba tik berniukai 😁
Na dar ale pagal mamos amziu pastojimo metu issiskirsto☺️
saule.gabija parašė:
Sveikos ar planuojate nestumo fotosesija? 😀O gal jau turėjote? Kokiu metu būtų geriausia fotkintis? 🤔😀
28 sav
not too big, not to little
saule.gabija parašė:
Sveikos ar planuojate nestumo fotosesija? 😀O gal jau turėjote? Kokiu metu būtų geriausia fotkintis? 🤔😀
Užsienio fotografai rekomenduoja 7 mėn. Aš tokią mini turėjau 5 mėnesį, tai dar tikrai anksti. Po poros sav vėl kartosiu. O pagrindinę gal darysiu kai išeisiu atostogų, nes turėsiu laiko. Tik kol kas suknelės dar neišsirenku. Turiu kelias savo, bet noriu kažko įdomesnio...
juratinka1 parašė:
Tai gal jūs leidžiates insuliną? Nes aš tai ne, todėl ir siunčia gine 😁 beto kaip jie galėjo numatyti vizitą po 3 mėnesių, nes aš jau seniai su endo bendravau 😁……
Nesileidziu🙂 pas mane cukrus norma.. tfu tfu, as nzn zinokite, mes pirma karta susisiekeme kada buvau uzsiregistravusi karantino pradzioje, o tada keleta kartu telefon konsultavo, dabar paskyre vizita 06.25 liepe paskambinti, tada paskirs vizita pas savo santaru akuserius apziurai kada bus 26-28 sav. Tiek ziniu😁
Sveikos, gal kuriai teko susidurti, kad esat ar aplink buvo moteris pakviesta būti krikšto mama ir kartu laukiasi?
Šnd visai iš vėžių išmušė, ašaros tik rieda, nes seniai jau sutikom būti krikšto tėvais ir visi žino, kad laukiuosi, o šnd skambina mama, sako - negali! Nuo seno ale prietarai, kad "kito krikštyji - savą laidoji", "svetimam vaikui laimę atiduodi" ir pan.
Netikiu šiaip aš tais prietarais, bet negaliu nustoti galvoti.. Bažnyčiai, tai čia visai dzin, bet visos tetos aplink piestu stojas, kad neik ir net negalvok...
setaeli parašė:
Užsienio fotografai rekomenduoja 7 mėn. Aš tokią mini turėjau 5 mėnesį, tai dar tikrai anksti. Po poros sav vėl kartosiu. O pagrindinę gal darysiu kai išeisiu atost…
Na tokios rekomendacijos yra gana keistos, nes viskas labai individualu. Man pvz nėščiosios yra labaaaai gražu bet kokiam mėn., bet nuotraukos daug labiau patinka tos, kur dar pilvukas yra "kompaktiškas", nelabai didelis. O be to, paskutiniais mėnesiais dažnai dar būna jau ir kūno/veido tinimai ir pan.
Aš pati norėčiau gal po kokio mėn. Nes jau ir dabar pilvukas yra neblogai matomas, po mėn bus pats tas manau 😍 reikia žiūrėti kas labiau patinka 😊 o gal turite kokių fotografų rekomendacijų Vilniuje? ☺️
Cabrio parašė:
Sveikos, gal kuriai teko susidurti, kad esat ar aplink buvo moteris pakviesta būti krikšto mama ir kartu laukiasi?
Prietaras, kliedesiai ir tiek. Neimkit i galva. Praeita nestuma 7men tapau kriksto mama😏👍
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai