Inochka parašė:
Gal kam nėštumo metu skaudėjo dantį, kokius vaistus galima išgerti nuo skausmo?
Paracetamolį
Inochka parašė:
Gal kam nėštumo metu skaudėjo dantį, kokius vaistus galima išgerti nuo skausmo?
Paracetamolį
Melisss parašė:
Man yra polihidramnionas. Bet viena gydytoja nemato nieko blogo, o kita ziuri atidziau. Man tik i nestumo pabaiga padaugejo vandenu, visa laika buvo norma. O jums s…
Vandenų daug ir vaikas didelis, tačiau sako reikia stebėti dėl augimo sulėtėjimo ir siunčia į dienos stacionarą.
Įdomu reikia uzsiregistruoti is anksto ar tiesiai važiuoti?
jenn parašė:
Nebutinaisake nuo 38 jau galima ziuretis , kad neprasidetu veikla .. pas mane ir pirmadienio naujien - is Geguzes bus Balandinuke 🤷🏻♀️
O kas butu su planiniu,jei prasidetų veikla?
eivita999 parašė:
O kas butu su planiniu,jei prasidetų veikla?
Na manau , kad vistiek operuotu (nerima kelia randas ) arba stebetu ir leistu bandyti gimdyti paciai , jeigu viskas vyktu tinkamai .. 🤷🏻♀️
Man su pirmaja - ko tik nedare, kiek tik neleido skatinamuju... nesivere kaklelis ir viskas... Nezn , bet tokio soko nebenoreciau patirti kaip buvo tada.
Ramunyte1990 parašė:
Paracetamolį![]()
Ačiū 😉
Nifentite parašė:
Vandenų daug ir vaikas didelis, tačiau sako reikia stebėti dėl augimo sulėtėjimo ir siunčia į dienos stacionarą.
Tiesiai vaziuoti galima. Man irgi i diena muo antradienio. Tai sake tiesiog atvaziuoti 08.30-09.00 val ir tiek.
_Believe_ parašė:
Mamos, kurios tures planini cp vgn, turiu klausima![]()
Mum sake diena pries atvaziuot covid testus pasidaryt, bet uzmirsau paklaust ar re…
Nereikia
Laukiancioji2021 parašė:
Nereikia![]()
Aciu 🥰
Kadangi savi princą jau sūpuoju, ir kažkuri narė klausė kaip gimdymas, tai pasistengsiu trumpai papasakoti🤗 na pirma, galvojom kad gims didesnis, nes 27savaitę rodė i didesne puse, o turim 3300. Antra, pagal pasakojimus isivaizdavau kad vanduo ima ir nubėga ir viskas, o man jis bego kelias valandas, kadangi is kart nieks i gimdykla nevede, tai slapia gulėjau
važiavau i ligonine tik vandenims nubegus ( pries juos spejau apturėti tik du silpnus saremius ), bet pamačiau kraują, ir važiavau is kart. Sake vaziuoti namo galiu, ir atvaziuot kai saremiai bus 45-1min ilgumo, kadangi jau buvo praėjusios kokios 5h man tokio ilgumo ir buvo, tai gavau palata ir nereikėjo vaziuoti namo. Skaumą isivaizdavau mažesni, bet tiesiog save visada geram nuteikinėjau, bet pamacius leliuka pasimirsta visi praeje skausmai ( gimdžiau be epidiuro, kazka i koja leido, kad atsipalaiduoti gauciaų biski, tai tarp saremiu miegojau, dujos padėjo ir ir galiausiai baigem vandenyje ).
Tokia mano istorija trumpai. Paruošiamuju saremiu praktiskai neturėjau, gal kokius 3 kartus pries miega ilgiausiai buvę 30min, bet tiesiog maudimas kaip pries menesines
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai