Paula Viktoria parašė:
Merginos, galbut jau svarstėt apie būsimus krikšto tėvus? O gal jau išrinkot ir paklausėt?
Mes isrinkom, bet neklausem
paklausim kai su vaikeliu busim
Paula Viktoria parašė:
Merginos, galbut jau svarstėt apie būsimus krikšto tėvus? O gal jau išrinkot ir paklausėt?
Mes isrinkom, bet neklausem
paklausim kai su vaikeliu busim
Paula Viktoria parašė:
Dar aišku anksti, bet galvojom apie tai ir neįsivaizduojam, šiaip aš turiu 2 brolius, o vyras brolį ir sesę, tai man atrodo gražiausia būtų jei būtų mano vyresnis brolis ir jo sesė, bet jie jau liudininkai mūsų yra ir gautųsi gal kiek nemalonu dėl jo brolio, nes va sesė ir liudininkė ir krikšto mama, o brolis nieko 😀na o mano vienam broliui 12 metų tai ir taip negalėtų, bet žodžiu nežinom ką daryt, žinau tik viena, kad nenoriu jog krikšto tėvai būtų gyvenime pora, nes ir mano ir brolio atveju, krikštatėviai išsiskyrė ir viskas, vieno nebematai niekada 🙄
Paula Viktoria parašė:
Krikšto tėtį jau buvom išrinke,kai net neplanavom leliuko 🙈 O dėl krikšto mamos bus sunkiau išrinkti 😊
Paula Viktoria parašė:
Oj ne tikrai, panas isvis pakrykstijom kai vienai buvo 3m o kitai 4m
Greta_aa parašė:
Mes isrinkom, bet neklausempaklausim kai su vaikeliu busim
![]()
Ievuciukas123456 parašė:
Krikšto tėtį jau buvom išrinke,kai net neplanavom leliuko 🙈 O dėl krikšto mamos bus sunkiau išrinkti 😊
Ievuciukas123456 parašė:
laurasadz parašė:
Oj ne tikrai, panas isvis pakrykstijom kai vienai buvo 3m o kitai 4m![]()
O pas mus tokia situacija, kad vyro sesuo pati nusprendė būsianti krikštamotė vos sužinojusi, tai pasimečiau, nes visai nenoriu, kad Ji būtu krikšto mama, vyras irgi nenori, atvirai sakant nei valandai Jai neduočiau vaiko 😒 Aptarem labai trumpai, tai norim kad krikšto tėvai butu kiti, bet iš esmes tai esame išsirinkę nes kitu variantu nelabai matom, Jie labiausiai ir tiktu.
Austinys parašė:
Kaip jums gerai! O kurioj poliklinikoj / klinikoj, jei ne paslaptis?
As is Mazeikiu😊
Paula Viktoria parašė:
Oj neee,mintis buvo ka reiks imti i kuminus,bet net nenumanau,manojo sesuo noretu,bet as jos nenoriu,tiesiog jai didziule antipatija jauciu😊
Peleda3 parašė:
As is Mazeikiu😊
Aaaa, Mažeikiai toloka
Austinys parašė:
Aaaa, Mažeikiai toloka![]()
Kazkur skaitinejaus jog mazesniuos miestuos lengviau prie daktaru prieiti😊
Ieva.Z parašė:
Sveikinorėčiau prosijungti į jūsų grupe
termino data 2021.02.23
Sveikinu 🥳 mano toks pat terminas 🌞
Paula Viktoria parašė:
Bijau net pagalvoti, kad reikės krikšto tėvų, nes tokiu neturime kolkas , visi jau draugai turi po kelis kristo vaikus
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai