Apelsinass parašė:
Kaip jūs padedate sau, kai užeina galvos skausmai? Aš prieš pastojant su migrena kovojau, bet kasdien tik vaistais numušdavau skausmą. Po pastojimo dingo mano visi …
Vanduo. Saltas skuduras
Apelsinass parašė:
Kaip jūs padedate sau, kai užeina galvos skausmai? Aš prieš pastojant su migrena kovojau, bet kasdien tik vaistais numušdavau skausmą. Po pastojimo dingo mano visi …
Vanduo. Saltas skuduras
Dėl galvos skausmo tai kuo toliau tuo labiau įsivažiuoja 😣 retai kada bet paracetamolis gelbėja. O dėl svorio - tai aš ir kol kas minuse... bet pati ne liesa, labai nepergyvenu. Skysčių pakankamai išgeriu. Man ginė rekomendavo elevit gerti, neva subalansuoti ir visko tiek kiek reikia.
Greta_aa parašė:
Sveika, o liepe dar ko nors nedaryti? Pvz nepriskyre lovos rezimo?
Kolkas ne... Dar snd akuserei skambinau, tai sakau o kaip del fizinio darbo, ar nekenkiu dar labiau... Tai sako kadangi kolkas tik krasteli dengia, tai nieko lb, bet jeigu 18-20saw jau visa dengs, td jau kenkciau...
Apelsinass parašė:
Man dažnai buvo, niekas nepadėjo.ka sugalvojau miegoti be pagalvės prieš miegą pasileidu plaukus dar isgeriu daug vandens .padejo šitas pakolkas 3d nebeskauda ačiū d. Būdavo tragediją visa naktį dieną galvą skaudėdavo
Tramparam parašė:
Nu man del galvos, stebuklingai gelbsti antra nestuma, rusiska zvaigzdute,isitepu visa smilkini,man tai padeda,kitom gal nelabai;)
Apie žvaigždutę jau antrą kartą girdžiu, reikės nusipirkti, gal tikrai padeda
vilmantef parašė:
Sveikos, apsirgau stipria sloga. Temperatūra iki 37.1 kol kas buvo pakilusi. Kažkaip jaudinuosi dėl mažylės labai... gydausi tik jūros vandeniu ir kartais sučiulpiu…
Sirgau ir aš su pirmu. Nervai kenkia labiau
Ar gali būti, kad aš tikrai jaučiu vaikelio judesius? Šiaip vis jausdavau tokius pakutenimus, lengvus mažyčius stuktelėjimus, bet šiandien vat guliu ir jaučiu kaip ten malasi, pasižiūriu aš į tą pilvą ir kelis kart pilvo apačioje pamačiau kad tuo metu, kai jaučiu tą stuktelėjimą, toje pačioje vietoje man net oda pasikelia lengvai. Nu kol kas šoke esu, nežinau kas čia buvo 😃😃 bet labai labai gera
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai