Justina001 parašė:
Ar ir jums pagausėjo išskyrų? Aš net įtariu, kad man vandenys prateka kažkiek. Kelnaitės šlapios, atsisėdu ant sofos, pakylu šlapia žymė palieka, šiandien ryte prab…
Dar ne, nei kamstis salinasi, nei paruosiamuju 🤷🏻♀️
Justina001 parašė:
Ar ir jums pagausėjo išskyrų? Aš net įtariu, kad man vandenys prateka kažkiek. Kelnaitės šlapios, atsisėdu ant sofos, pakylu šlapia žymė palieka, šiandien ryte prab…
Vaikystė parašė:
Šeštadienį einu tai būtinai pasidalinsiu ką ir pati gydytoja sakys. Nes kai buvau, sakė, kad kai matysim realią situaciją aptarsim viską, kas kaip gali būt ir kas m…
Skamba gerai. Lauksim žinių 🤗 Mano gydytoja kaip tik iškart siūlė rinktis apgręžimą. Nepatiko toks spaudimas.
Faye parašė:
Aš tai manau, kad veikla pas mane prasideda jau.. Dar kaip tik turėjau vakar video skambutį su ligoninės akušere ir sako, kai sueis pilnos 37 savaitės būk pasiruošusi, kad tai įvyks bet kada. Ir va ant tų žodžių, vakare pamačiau to vadinamo kamščio šiandien ryte dar daugiau, jeigu aišku tai kamštis, bet nu o kas daugiau 😁 Dar plius ryte pamaudeno ir pilvą ir nugarą ir paruosiamieji buvo, galvoju pipiec šiandien jau ir pagimdysiu🤭 Bet kol kas viskas aprimo🙏
rudaake1991 parašė:
Antrą gimdžiau vėl planinio cp pagalba, kadangi tarpas tarp gimdymų buvo nedidelis, pastojau, kai pirmasis buvo 6mėn, dar plius prognozavo, kad leliukas bus didelis…
Tai jūs jau CP veteranė, klausykit!
Jeigu prireiks, kreipsiuos su klausimais. Aišku, nereik bijoti to Cezario šiais laikais. Svarbiausia, kad vaikiukai sveiki gimtų.
DoRaa parašė:
Man kaip baisiai skamba tas virksteles apsisukimas🙈nei kart nebuvo, bet jei ir butu geriau gydytoja nesakytu, nes strese buciau🤯man dar dvi savaites iki vizito, tai…
Man irgi, bet kai man visi planiniai cp buvo ir dar laukia, tai nieko tokio, bet gimdant natūraliai tai tikrai labai stresuočiau, kad neuždustų leliukas lįsdamas..
Justina001 parašė:
Man vandenys pradėjo bėgti lygiai taip pat, pora vakarų palikau plėmus ant sofos.
Eleonora Bonė parašė:
Tai jūs jau CP veteranė, klausykit!Jeigu prireiks, kreipsiuos su klausimais. Aišku, nereik bijoti to Cezario šiais laikais. Svarbiausia, kad vaikiukai sveiki gi…
Na bent pas mane tai labai teigiama cp patirtis.
Tiek pačios operacijos, tiek gyjimas praėjo be jokių komplikacijų ir gana lengvai. Dar aišku nuo gydytojų priklauso, mano atveju abu cp darė ta pati gydytoja, tuose pačiuose gimdymo namuose, tai tik ačiū galima sakyti ir kitoms rekomenduoti. Na ir organizmai skirtingai reaguoja, maniškis kažkaip gerai susitvarkė.
Žiūrėsim, kaip čia tas trečias kartas, ar nesumeluos
Dolen parašė:
Aš pirkau Avent su natural zinduku.
Kur pirkot?
rudaake1991 parašė:
Na bent pas mane tai labai teigiama cp patirtis.Tiek pačios operacijos, tiek gyjimas praėjo be jokių komplikacijų ir gana lengvai. Dar aišku nuo gydytojų prikla…
Mano irgi puiki cp patirtis, tik randas nelabai grazus, sakau jei butu vyras dares, butu graziau susiuves 😂 Si karta teks paciai bandyti, ziuresim kaip bus.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai