2022.04.07 11:00 (prieš 4 m.)
IngaKns parašė:
Kiek seniau domejausi su pirmąja, tai mėnesinės atsiranda jeigu būna didesni tarpai tarp žindymo. Nes kažkas organizme pasikeičia. 😊
Mes pradejom duoti, kai buvo zalias kakis ir siek tiek su gleivem. Jau senai susitvarke, bet sake apie menesi vartot. Tai nusprendziau nuo siandien nebeduot ir ziuresiu kaip pilvelio reikalai. Blyn, jeigu pageres... tai biogaia tikrai velniop!
Spyglys24 parašė:
Mamos kokie pas jus tarpai dienos metu tarp valgymu maitinant MP? Mano valgo beveik kas 1-1.5 val. Ilgesnis tarpas būna kai lauke numiega 2-3 val. Ryt penkios savai…
Pas mus didesnis tarpas kai miega lauke, 3-4val. Kai nemiega, visa ryta ir vakara, prasosi ciut ne kas pusvalandi! Duodu, man ne beda. Kaip sakot pagal vaiko poreiki.. bet o pas jus, daznai maitinancias, prisitaiko krutine? Nes pas mane tai tikrai per ta pusvalandi niekas neprisigamina taip greit. Tai kol jis pabudrauja toki trumpa laika ir uzsinuobodziaves vel praso papo, nieks ten jam nebega, tamposi, pyksta. Ir taip prasitampom visa vakara, nes praso daznai, nieks nebega nuo dazno kabejimo, o jam nervai 😥 tai kelias naktis nusitraukiau, ir kai isterija vakare duodu nutraukta piena, suvalgomakis isputes ir laimingas snaudzia. Vadinasi tikrai valgyt nori, ir is manes negauna pakankamai:/ negi taip zaist su tais nusitraukimais reikes?? Nes neisivaizduoju kaip labiau paskatint pieno gamyba, kad prisitaikytu prie vaiko poreikiu, kai ir taip prakaba pas mane 15h-21h visa laika... 😣