Simonly parašė:
Pas mus irgi valgo pagal poreiki, buna po 40min vel reikalauja, bet nurasau, kad labiau reikia mamos kvapo, silumos ir jaukumo
deja, kadangi turim rimtu bedu, ta…
Viskas bus gerai, sveikatos jums 🙏🥰🤞
Vaivužeeeeee parašė:
Mano irgi valgo kas valanda buna kad ir maziau nei kad valanda ,buna pabudraija be papulio 10 minuciu ir viskas jam reikia papulio ir gali toliau budraut su papuliu…
Oho 💪😃👌
Vanille_ parašė:
Mes pradejom duoti, kai buvo zalias kakis ir siek tiek su gleivem. Jau senai susitvarke, bet sake apie menesi vartot. Tai nusprendziau nuo siandien nebeduot ir ziur…
Aš jau nebežinau ar sutapimai buvo ar ne dėl biogaja, nes va užvakar nedaviau, bet vis tiek buvo truputį spazmų.. 🤷 bet dabar neduosiu kurį laiką biogajos. 😊
Mano tai rečiau nori papo, bet vakare vis tiek būna problemų, jis valgo valgo, ilgai ir po to spjauna, pyksta, nenori papo, pradeda muistytis, bet valgyti nori.. patikrinus papus, matau yra pieno, bet jis nedavalgo, nesuprantu, gal pavargsta į vakarą ir tingi traukti ar kaip... Duodu irgi nutraukto pieno, ryte nusitraukiu vis ir vakarais duodu, jau kurį laiką taip.. kitaip neužmiega 🤦 bet pienelio tikrai būna 🤷
Chinchinke parašė:
Man ir vel
Privalote maitinti, vaikas turi isvalgyti. Kažkur uzsistovejo matyt pienelio, nes temperatūra ir raudona krūtinė, bei skausmas rodo, kad uzsistovejo pienas.. sėkmės jums 🥰🎈
bananana parašė:
O liežuviukas nėra baltas vaiko?
Nes pas mus pvz tik liežuviukas pabalęs, daugiau niekur nieko nėra.. Tai duodu maž…
Vaikui būna pabales liežuvis, tai nereiškia kad pienlige 😉 pas mus irgi truputį pabales, daktarė sakė nėra pienliges, tiesiog būna nuo MP. Būna skauda spenelius ir pan nuo netinkamo vaiko apziojimo. Pvz man ir jei ne taip apziojes valgo skauda, ir žaibuoja. Tada ištraukiu ir tinkamai apziojes valgo ir neskauda 🤷