Marttaman parašė:
Va būtent labai sutinku, kad žiema tas metas kai visur bacilos, plius corona.
Grįžus iš ligoninės , tai visų pirma norėsis suvokt,kad va namie yra maža nauja gy…
Bet nesuprantu tokių žmonių, kurie atvažiuoja ir komentuoja "vaje kaip Jūs čia gyvenat" "o čia kaip sandėlys" čia vėl kažkas 🤦♀️ nu ble atsiprašant, ne Tavo reikalas, kas kur kaip sudėta 🤦♀️ o juolab erzina, kai turi vaikų, tvarkais tvarkais ir vistiek amžinai žaislai, ir pyst užsuka kas į svečius ir pradeda mėtyt replikas, kad uoj žaislai išmėtyti... Tai taip ir norisi pasakyt, kad durys ten 🤦♀️
Su pirma kadangi man gimdymas baigėsi, ne taip kaip planavom sakykim, buvau išsekusi nuo ligoninėj savaitės laiko, erzino viskas, tai pradžioj ir maniau, kad be mėnesio nieko nepriimsim. Ligoninėje tik vyras lankė ir dar buvo draugė užsukus. Bet po savaitės kai grįžom namo, pradėjau jaustis geriau, ir tada su vyru pasitarėm, kad savaitgalį gali užsukt tėvai, tiek jo, tiek mano. Tai gavosi, kad gyvai pamatė 2sav maždaug anūkę. O kaip dabar bus nežinau. Mano mama bus pas mus, nes prašiau, kad su pirmąja pabūtų. Mano vyrui padėtų, nes ji nedirba, bet spėju ir anyta prasuks, kai jai laisva išpuls. O aš nežinau dar kaip pati jausiuos. Matysiu. Scenarijai visokie dėliojasi 🤭🙈
Bet turim drąsiai sakyt, kad jei blogai jaučiamės ir nenorim svečių, tai turi mus suprast.
Laikykimes visos, kurios dar laukiam