Kaida parašė:
Apie tuos pojūčius aš ir turiu klausimėlį. Klyno žaibavimas pažįstamasbet man prasidėjo toks nugaros lyg skausmingas tirpimas per dubenį keliaujantis link kojų,…
Rašo, kad skausmas strenose būna, kai sąrėmiai..
Kaida parašė:
Apie tuos pojūčius aš ir turiu klausimėlį. Klyno žaibavimas pažįstamasbet man prasidėjo toks nugaros lyg skausmingas tirpimas per dubenį keliaujantis link kojų,…
Rašo, kad skausmas strenose būna, kai sąrėmiai..
Kaida parašė:
Nugaros maudima strienuose pvz as jauciu jau senai,negaliu guleti ant nugaros ,nes atsistojus skausmas buna strienuose ir tirpsta kojos kol prasivaikstau.mano gine mate kaip man yra,as negaliu net isguleti tiesiai ant gulto kol matuoja gimdos dugna🤣🤣sako daryk manksta,pakelus kojas ale mink dvirati,besansu tada visus klubus dar skauda🤣
Madeina parašė:
Gal kuri lankėtės Santariškėse pas ginekologę ir galit rekomenduoti? Turiu siuntimą pasirikrinimui po Covid ligos.
Aš esu su pirma ėjusi pas Lištvanienę ir Matulyte ar kokia ten 🙈 o dabar buvau pas Domza. Bet visi apsilankymai mano dėl GD buvo
DandelonFuzz parašė:
O vardus jau esat išrinkusios? 🤗🥰
Mes dar ne
DandelonFuzz parašė:
Taip ir jau senokai.berniukui is karto turejom varda Davidas,o mergaites vardas buvo dilema😂😂 o veliau suzinojom kad bus Davidas🥰
DandelonFuzz parašė:
Taip bus Rojus🥰
DandelonFuzz parašė:
Dar ne
DandelonFuzz parašė:
Nežinom lyties ir apie vardus galvoti užtat sunkoka, "neina įsijausti" 😊
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai