Puste parašė:
Vakar valgiau 22:00 hesburgerio burgerius, tai kazin jie galejo iskreipt rezultata😏😀 ot glusa 🤧😭
Jūs ramiai rytojaus sulaukite.
Aš prieš savo tyrimą kalną ledų vakare suvalgiau, bet ryte cukrus buvo norma.
Puste parašė:
Vakar valgiau 22:00 hesburgerio burgerius, tai kazin jie galejo iskreipt rezultata😏😀 ot glusa 🤧😭
Jūs ramiai rytojaus sulaukite.
Aš prieš savo tyrimą kalną ledų vakare suvalgiau, bet ryte cukrus buvo norma.
Katė_G parašė:
Pagal rėžius tai taip, įdomu kokie vėlesni atsakymai ir ką gydytoja sakys
Aš galvojau, kad nuo 5,2 jau priapaišo GD. Nes jei nuo 5,1, tai man irgi tada pripaišys, nes rodiklis pirmas 5,17.
Jūnaitė parašė:
Aš galvojau, kad nuo 5,2 jau priapaišo GD. Nes jei nuo 5,1, tai man irgi tada pripaišys, nes rodiklis pirmas 5,17.
Jus siandien daret tyrima?
Puste parašė:
Jus siandien daret tyrima?
Ne, praeitą savaitę. Rugsėjo 5d. einu pas savo gydytoją.
Jūnaitė parašė:
Ne, praeitą savaitę. Rugsėjo 5d. einu pas savo gydytoją.
gal butu jau paskambine jai butu GD🤔 man ryt sake pasiskambint ir pasakys kokie galu gale tie rezultatai...
Puste parašė:
Man sakė 12val prieš visai nevalgyti.
Oooo parašė:
Man sakė 12val prieš visai nevalgyti.
Db grauziu save, kam reikejo valgyt, ir dar taip sunkiai
Puste parašė:
Nes jeigu bent kartas nuo karto taip valgot tai reikia zinoti realu rezultata. Kam darytis tyrima jeigu jam ruosiamasi is anksto, reikia taip kaip kasdiena
Puste parašė:
Na jau negraužkite, jau juk viskas praėję, nieko pakeisti negalite. Šiaip jeigu netyčia bus pakitimų tai gydytojai taip ir pasakykite, kad privalgėte prieš tai. Ji turės tai mintyje vertindama rezultatus, įdomu pakartotinai nepaskiria jeigu jau yra pvz tokia situacija. O gal gydytoja pasakys, kad tokios didelės įtakos net negali padaryti tie burgeriai, vistik gi ne prieš pat tyrimą pavalgėte. Viską išsakysite ir bus matyt. Man sakė jau po dviejų dienų skambintis ar paskambins dėl rezultatų. Tai ir jūs nelaukite jeigu praeitą sav darėtės, greičiau aišku bus ir ramiau bus pačiai.
Soony parašė:
Nes jeigu bent kartas nuo karto taip valgot tai reikia zinoti realu rezultata. Kam darytis tyrima jeigu jam ruosiamasi is anksto, reikia taip kaip kasdiena
Man pvz aiškino taip, kad visas dienas valgyti įprastai, įprastą kiekį, maistą. O dieną prieš neprivalgyti saldžiai, o 12val visiškai nevalgyti. Pvz šiand nuo 7ryto tyrimas tai vakar iki septynių vakaro neprivalgyti labai saldžiai, lengvai, o nuo septinių vakaro iki 7ryto visiškai nieko nevalgyti. Visos kitos dienos turi būti įprastos. Tai pakartojo man du sykius. Tai ta vakarykštė diena kiek lengvesnė turėtų būti, nežinau ar aiškiai parašiau. 😁 Bet va rašo kaikurios ledų privalgę iš vakaro ir viskas tvarkoj. 😁
22 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai