Aguona2023 parašė:
Kur pirkot pirmuosius rūbelius mažyliams?![]()
Baby city. Ogmios miestelyje yra didziule parduotuve.
Aguona2023 parašė:
Baby city. Ogmios miestelyje yra didziule parduotuve.
Aguona2023 parašė:
Pirkau per ispardavimus Lindex, H&M, kazka is Pepco ir Sinsay prigrebiau. Is smelinukas.lt kelis Vilauritos drabuzelius.
Kadushke parašė:
Rugsėjo 15-24 d. Gariūnuose bus mamų mugė - aš planuoju ten daug ką pasižiūrėti.
Pasidomekite pries tai kainomis vinted ir parduotuvese. Bent pries 2 metus naujagimiu drabuzeliu kainos buvo neadekvacios kokybei 😬
Kadushke parašė:
Rugsėjo 15-24 d. Gariūnuose bus mamų mugė - aš planuoju ten daug ką pasižiūrėti.
Aš toj mugėj ir prasiaučiu 😁 einu su sese nes ji kaip pardavėja dalyvauja ir tada daugumai prekių 50% būna, tai apsimoka tada tikrai 😊
Oooo parašė:
Su rudenėliu visas!!! 🍂🍃🍂🤗 Aš myliu rudenį! Gražių dienų! 🙂 Taip pat su mokslo ir žinių diena!🌹 Mūsų sūnus tapo priešmokyklinuku, sunku suvokti, kad kitais metais …
Su rudeniu, jis mums visom bus ypatingas!! Aš džiaugiuosi, kad atveso, man tikrai atgaina. Ir jėgų atsirado daugiau.
Oooo parašė:
Su rudenėliu visas!!! 🍂🍃🍂🤗 Aš myliu rudenį! Gražių dienų! 🙂 Taip pat su mokslo ir žinių diena!🌹 Mūsų sūnus tapo priešmokyklinuku, sunku suvokti, kad kitais metais …
Su rudeniu!
Man rugsėjis pats gražiausias mėnuo. Atrodo lyg nauji metai 🙂 O šiemet rugsėjo 1-oji man ir pirma atostogų diena. Ypatingų atostogų, tai ir nuotaika pakilia 🙂
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai