tilute parašė:
Ir vel zindyves puola,zindykit kad iki 18 metu jei jum taip svarbu.ko cia nesuprast,nenori ir nezindai,man asmeniskai nieka nera sliksciau nei zindyti vaika pora sa…
Sekmes tamstelei darant svarbesnius dalykus kudikelio auginime
tilute parašė:
Ir vel zindyves puola,zindykit kad iki 18 metu jei jum taip svarbu.ko cia nesuprast,nenori ir nezindai,man asmeniskai nieka nera sliksciau nei zindyti vaika pora sa…
Sekmes tamstelei darant svarbesnius dalykus kudikelio auginime
tilute parašė:
kosmaras. viespateliau apsaugok nuo tokiu motinu, kuriom SLYKSTU yra maitinti krutimi savo nuosava kudikeli.
tilute parašė:
Jus tamsta,nelabai mokat priimt kita nuomone
zmogus parase savo nuomone,o jus uzsipuolet,nes tai kas kazkam malonu, jum slykstu
wampyre parašė:
kosmaras. viespateliau apsaugok nuo tokiu motinu, kuriom SLYKSTU yra maitinti krutimi savo nuosava kudikeli.
tikra tiesa....
tilute parašė:
Tai jum reikėjo pradėt nuo šuniuko, ne vaiko. Pažiūrėt, ar galit susitvarkyt su atsakomybe, ar sugebat kakučius valyt, ar ne. Būtų buvę lengviau apsispręsti ir negimdyti, jei pats natūraliausias procesas yra šlykštus. Gi ko čia kankintis tada? Bjauru,kad tokios žmogystos tampa motinomis. O paskui stebimės, iš kur vaikai tokie žiaurūs, kai sava mama nesugeba mylėti. Baisu.
tilute parašė:
O myletis slykstu nebuvo?o gimdyt?manau cia svelniai pasakius per stipriai issireisket su tuo SLYKSTU
tilute parašė:
gerai kad subiniuka plauti apkakota nera slykstu
kam tie vaikai jeigu duoti papa (kuris beje tam ir yra pas moteri kad vaikus zindyti o ne kad vyrui ciupineti) yra taip bjauru
Mary.S parašė:
Tai jum reikėjo pradėt nuo šuniuko, ne vaiko. Pažiūrėt, ar galit susitvarkyt su atsakomybe, ar sugebat kakučius valyt, ar ne. Būtų buvę lengviau apsispręsti ir negi…
Prie ko cia meile ir zindymas?
zyziune parašė:
Prie ko cia meile ir zindymas?
Geras klausimas. Negi motina nemyli savo vaiko, kad negali jo žindyti? Kad šlykštisi tuo? Aš to meile nepavadinčiau. Iki meilės čia toli gražu. Panašiau į "Norėjau labai vaiko, bet girdėjau, kad ir patys užauga" seriją.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai