Dievas parašė:
Dieve mano kas tave i pasauli paleido ???? Nera geju siuo momentu sunus ne gejus
.
Aš sakau,jeigu
juk neteigiu,kad jie bus gejais
čia buvo prielaida
Dievas parašė:
Dieve mano kas tave i pasauli paleido ???? Nera geju siuo momentu sunus ne gejus
.
Aš sakau,jeigu
juk neteigiu,kad jie bus gejais
čia buvo prielaida
evagel parašė:
Aš sakau,jeigujuk neteigiu,kad jie bus gejais
čia buvo prielaida
![]()
Tai ir nera diskusiju JEIGU gyveni dabar ir gyvenk dabar o ne ateitim kurios gal nebus....
Dievas parašė:
Reikejo pasirinkti fizika..
Tiek su fizika,tiek su matematika problemų neturėjau
o ir su logika aš nesusipykusi
evagel parašė:
Tiek su fizika,tiek su matematika problemų neturėjauo ir su logika aš nesusipykusi
![]()
Nezinau nizinau as linkus abejot aisku neivertinsi cia.... Bet Toks vaizdas kad logikos nelabai yra.
Dievas parašė:
Nezinau nizinau as linkus abejot aisku neivertinsi cia.... Bet Toks vaizdas kad logikos nelabai yra.
Man irgi abejonių kelia jūsų teorijos įvairios,bet nesigilinu kas pas Jus smegenyse ir kaip jos veikia
juk ne man su jumis gyvent ;)
lauruskaaa parašė:
Tai jei matematika ir fizika vaikui nesiseka mokykloj jau dabar galima spresti kad jis bus be logikos, prajuokinot
Siaip as tik ant durniaus.... Jai vaikui nesiskea fizika ir matematika nemokes tiesiog skaiciuo ateti.... Ir tiek ziniu
nes uzduotys yra sunkios siais laikais kvadratines lygtis ir t.t.. tai abejoju kad naudos tai
zodziu nesvarbu.
Sitie du mokslai padeda daugiau apie pasauli suzinot.... Bet ne tai ka desto mokykloi.... Tai yra toli nuo tikros fizikos.
evagel parašė:
Man irgi abejonių kelia jūsų teorijos įvairios,bet nesigilinu kas pas Jus smegenyse ir kaip jos veikiajuk ne man su jumis gyvent ;)
Tai cia jau kas kaip tiki as. Matai dar ir kvantine fizika domiuos tai labai sunku butu bendraut tom temom kokiom as galiu
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai