..upse.. parašė:
![]()
Po tokiu komentaru biski nebemalonu darosi ir likti![]()
Upse cia del mano tokio pasakymo?
O gal ne taip ka nors supratau?
..upse.. parašė:
![]()
Po tokiu komentaru biski nebemalonu darosi ir likti![]()
Upse cia del mano tokio pasakymo?
O gal ne taip ka nors supratau?
Dievas parašė:
www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/lietuva-grazina-sauktiniu-kariuomene-simet-bus-pasaukti-3-tukst-vyru-56-487013#.VOx5ghw_80u.facebook
Pagaliau. Seniai buvo laikas
..upse.. parašė:
Labai negrazu, kas sudejo raudonas veliaveles...![]()
Kazkuri mergaite yra pukta siandien, turbut kuo nors nepatenkinta buvo eiks prisesk, paplepesim ir ykalsim
pamatysi tuom syk nuims pykty.
Panele_Inga parašė:
Straipsni skaitet? Nes aktualu tiems, kurie neaugina ;)
tai kad vaikas negelbsti. nebent tevas vienas augina mazameti.
baffi parašė:
Upse cia del mano tokio pasakymo?![]()
O gal ne taip ka nors supratau?![]()
Ne ne, del kazkurio kito. Jau nepamenu kurio, nes pastojus atmintis kaip visciuko
Dievas parašė:
As skaiciau. :). Turiu omeny vyresniu zmoniu vaikus proto bokste![]()
Aš tik už tai. Gal iš dar tik dabar pradedančių bręsti nors dalį vyrais padarys. Išmuš vėjus iš makaulių ir truputėlį proto įpūs, nes jau baisu, kas darosi. Suskystėję, subobėję ir išvis be moralės bei savigarbos gatvių šlaistūnai ten tikrai turėtų atsidurti. Aišku, lieka tik tikėtis, kad tokiems neužteks proto sugalvoti, kaip išsisukti nuo armijos. Nes kad nepamaišys, tai tikrai. Nors patiko komentaras, kad geriau jau imtų kalinius ir juos muštruotų. Šiaip mintis nebloga, bet tokius sugaudyk paskui. Maža kas.
Mary.S parašė:
Pagaliau. Seniai buvo laikas![]()
Gerai kai ponios vyras jau pasenes pakankamai, tai gali islaikyti šeimą, o mano 25 turi savo versla, ir ką dabar, visi namai stovi ant jo galvos, as pajamu neturiu ne cento, tika meciau darba kad buciau su vaiku. ir ka mum daryti? jo nebus kaip nusipirkti maisto, sumoketi mokescius? o imonė? 5 metus dieną naktį arė, kad turėti, o dabar sast ir nebėra nieko nes ale tevyne ginti. batsiuvys be batu, tai ir mes - vyras gins tevyne, o vaikas badaus, puiku!!!
Gerai kad mums negresia, vyras niekaip neisipaisys i sauktinius pagal kuno sudejima ir sveikatos patikra, o ka darys kitos seimos tai nežinau, gaila man ju
Jusia parašė:
Gerai kai ponios vyras jau pasenes pakankamai, tai gali islaikyti šeimą, o mano 25 turi savo versla, ir ką dabar, visi namai stovi ant jo galvos, as pajamu neturiu …
Manajam 27, tad dar tinkamas tam
Konkrečiai kalbėjau apie pacukus, kuriems dar pienas nuo lūpų nenudžiūvęs, tačiau tiesiog "medalio" verti vyrai esti. Apgailėtina situacija šiuo atveju bent truputį pasitaisytų. Ir tai yra gerai. Be to, nereikia pamiršti, kad šaukiami būtų vos 3 tūkstančiai per metus, plius nemažai išimčių, į kurias, tikiu, būtų atsižvelgiama. Jei vyras vienintelis šeimos išlaikymo šaltinis, tai tikrai jo neims. Tiesiog būtų per žiauru. Daug niuansų, be mintis tikrai labai gera.
Mary.S parašė:
Aš tik už tai. Gal iš dar tik dabar pradedančių bręsti nors dalį vyrais padarys. Išmuš vėjus iš makaulių ir truputėlį proto įpūs, nes jau baisu, kas darosi. Suskyst…
Va gejam visokiem tai pravers
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai