Lūšiukė parašė:
Kaip jus negražiai katineli vadinat![]()
As myliu katinėlį, bet šiuo morčiaus metu aš labai pykstu ant jo, o kastratas, tai yra normalus žodis.
Lūšiukė parašė:
Kaip jus negražiai katineli vadinat![]()
As myliu katinėlį, bet šiuo morčiaus metu aš labai pykstu ant jo, o kastratas, tai yra normalus žodis.
nerin-gele parašė:
mes rodos irgi kalbejom, bet vos gimus dukrai jis "isprotejo", kaip jau ir sakiau dviese kalbant jis man pritaria del auklejimo, bet dukrai i akis ziuredamas griezt…
Na sektinas nesektinas, bet nei as nei Dievas dar nezinom kaip bus
gal ir mums Taip bus ir vyrai lepins ir guos
kabinetuke parašė:
Na tikrai ne apie mylima gyvūną kalbant, nenorekit kad atvestas į svetimą aplinka iškarto teritorija atsikovotu, maniškis jauniklis nuo mažens užaugintas, bet po truputį atsimusinejo. Plius kaip suprantu suaugusį katiną parsivezet, tai gal vargšas traumuotas, išmestas šeimininkų kuriuos jis mylėjo
Lūšiukė parašė:
Na tikrai ne apie mylima gyvūną kalbant, nenorekit kad atvestas į svetimą aplinka iškarto teritorija atsikovotu, maniškis jauniklis nuo mažens užaugintas, bet po …
esu girdejus viena ausimi, kad is prieglaudos paimtas gyvunas stengiasi daryti viska, kad naujieji seimininkai neismestu. tai gal jusiskis taip pat stengiasi i konfliktus su kaimynu katem nesivelti. nori buti ramus, meilus, naminis katinas?
Rafinuota_bohema parašė:
Na sektinas nesektinas, bet nei as nei Dievas dar nezinom kaip busgal ir mums Taip bus ir vyrai lepins ir guos
Tikrai nezinom
Lūšiukė parašė:
Na tikrai ne apie mylima gyvūną kalbant, nenorekit kad atvestas į svetimą aplinka iškarto teritorija atsikovotu, maniškis jauniklis nuo mažens užaugintas, bet po …
Cia priklauso nuo katino charakterio... Maniskis ramus labai bet kadangi nekastruotas labai saugo teritorija...
nuvaziavom i svecius kastruota katuka isvijo is jo vietos
tas nusigandes baisiausiai liko.... Apurzge kaip suo tai kad tam katinui beliko p.s maniskiam buvo 7 menesiai o tam 2 metai :Ddddd 
Dievas parašė:
Tikrai nezinom![]()
Maniškis ir išvijo visus katinus, kaimynų senuką, kuris buvo pratęs mūsų kieme šeimininkauti visai nukankino, nudraske kailį, seniai jau nemačiau, turbūt jau ir numirė
o seip reiklus mano katinas, duris moka atsidaryti, tik aišku nneuzdaro jų, tai vis rakinu duris, tai kniauke kaip pasiutę... est laiku negaus, tai uzsikniauks... Pratęs buvo su vyru eiti rūkyti į lauką. Tai vyras niekada nepramigdavo
žiauriausia buvo kai po biski metė rūkyti ir savaitgalį pamiegoti norėdavo
db šalta, aptingo, tai buna kad pramiega
Lūšiukė parašė:
Maniškis ir išvijo visus katinus, kaimynų senuką, kuris buvo pratęs mūsų kieme šeimininkauti visai nukankino, nudraske kailį, seniai jau nemačiau, turbūt jau i…
Duru rankrnas i virsu uzsukit neatidaris... Mano sesuo taip padare nes pastoviai iseidavo is trobos
Lūšiukė parašė:
Nu tikrai nesupratot, mano katinui 2 metai bus vasaros gale, o parsivežiau 3 mėn, bet pernai dar taip nebuvo kaip šiemet, koki 5 katinai pamainom eina ir visi čiurškia kur papuola, o mūsiškis straksi ir žaidžia su jeis, o vienas pastoviai jį parsimetęs į sprandą kanda. Taip kad išankstinę nuomonę pakeiskit, taip pat ir apie meilę
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai