kyccaa parašė:
Cha cha cha![]()
as vis dar nekaip atrodau...![]()
![]()
Isgrazesi kai lelius. Maziau demesio reikalaut prades
kyccaa parašė:
Cha cha cha![]()
as vis dar nekaip atrodau...![]()
![]()
Isgrazesi kai lelius. Maziau demesio reikalaut prades
o, mergos... cia vel ta pilnatis durniuoja, ar Saule666 savo draugeskas pasikviete talkon, kad nebesusitvarko su Neringa?
tokiu karo vyru dar nemaciau cia..
evagel parašė:
O man negražu![]()
o jus tai nenustebinot,, butu sake kad negrazu nescia moteris, galiu garantuot, kad butumet sakiusi, ,,o man tai grazu"
cia simtu procentu
Butterfly_ parašė:
o, mergos... cia vel ta pilnatis durniuoja, ar Saule666 savo draugeskas pasikviete talkon, kad nebesusitvarko su Neringa?![]()
![]()
man taip pat kilo mintis apie saules palaikymo komanda
atsirado tokios is oro ir dingo i ora
Dievas parašė:
Isgrazesi kai lelius. Maziau demesio reikalaut prades![]()
As galvoju, kada pilviukas nors kiek pamazes
nes vis dar kaip antra semestra nescia atrodau...
turbut nesulauksiu, kada maziau demesio reikalaut prades mazylis
O is tikro, Tai vaikuciai taip greitai auga, reikia dziaugtis, kol Dar ant ranku noriai buna, nes paskui jau begs Nuo mamytes pas draugus Ir panasiai
nerin-gele parašė:
man taip pat kilo mintis apie saules palaikymo komandaatsirado tokios is oro ir dingo i ora
![]()
arba seke tema, tylejo, kol nervai truko
parašė:
Ne tavo reikalas kiek kartu as cia ateinu.O tu esi gyvate kokiu reta,taip kad nevaidink cia pries visas kokia tamsta mokytoja esi.Geda tau,o ne man.As tik juokiuos,…
Nu jau tamstos kultura
Tikrai pasirodot tik piktumu banga sukelti,kaip ir pries kaledas.O saulene tikrai bereikalo uzpuole.Oi oi,negrazu
Butterfly_ parašė:
o, mergos... cia vel ta pilnatis durniuoja, ar Saule666 savo draugeskas pasikviete talkon, kad nebesusitvarko su Neringa?![]()
![]()
Vat ir neatspejot
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai