aurora2 parašė:
SveikiŠiandien kaip tik paskambino iš švedijos pranešti atsakymus. Kainavo daug nervų nes jie vėlavo keturias dienas, tai ko aš tik nespėjau prisigalvoti per t…
Labai džiaugiuosi dėl Jūsų 😍❤️
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįaurora2 parašė:
SveikiŠiandien kaip tik paskambino iš švedijos pranešti atsakymus. Kainavo daug nervų nes jie vėlavo keturias dienas, tai ko aš tik nespėjau prisigalvoti per t…
Labai džiaugiuosi dėl Jūsų 😍❤️
Labai labai ačiū visoms už sveikinimus!
Visos Jūs man padėjote pasijausti mažiau vienišai ir jausti palaikymą tada kada man jo labiausiai reikėjo.
Tikiuosi, kad ateities kartos kurios čia skaitys pamatys, kad visi nėštumai yra skirtingi ir jeigu kažkas nutiko vienai, nebūtinai taip bus ir tau. Svarbiausia pasitikėti medikais, o išgirdus blogą žinią kažkaip suimti save į rankas ir tikėtis stebuklo. Net jeigu stebuklas nenutiks, nenuleisti rankų. Visoms linkiu didžiausios sėkmės ir apkabinu iš nuotolio!
aurora2 parašė:
Kaip nuostabu! Kartu su visom laukiau jūsų istorijos naujienų. Tegul auga toliau sveikutė mergytė, o jūs atsipūskit ❤️
aurora2 parašė:
Labai labai ačiū visoms už sveikinimus!Visos Jūs man padėjote pasijausti mažiau vienišai ir jausti palaikymą tada kada man jo labiausiai reikėjo.
Sveikinimai
aurora2 parašė:
Linkiu, kad viskas butu gerai ir tolimesnis nestumas sklandus ❤️❤️❤️ Megaukites dabar ir laukite savo mergytes. Labai uz jus dziaugiuosi.
Sveikos
Siandien dariausi Prisca tyrima. Man po ivf jis buvo privalomas. Po skano ir visko ismatavimo viskas paal gydytoja tobulai. Taciau prisijungiau is smalsumo paziureti kraujo paimtus atsakymu skurie priklause priscos tyrimui. ir laisvas beta kch 103. Esu siek tiek panikoj. Gyd sake ryt pasuks su rezultatais bet pagal ja tikrai viskas turetu buti gerai.
O sakykit gal kas susidurete, ar labai blogas indikatorius sis ausktas rodiklis?
Labai sunerimau kadangi su dauno sindromu susijes.
Gal kam kazkas panasiai buvo ir viskas baigesi gerai?
GretaGreta1 parašė:
SveikosSiandien dariausi Prisca tyrima. Man po ivf jis buvo privalomas. Po skano ir visko ismatavimo viskas paal gydytoja tobulai. Taciau prisijungiau is smalsu…
Sveika , pas mane buvo 124 ar 129. Buvau prisigasdinus,bet patarciau nesigasdint iki nepakalbesit su gyd
ten lape jus matot normas nenesciam zmogui ,gydytojos pervercia ta skaiciu i kitus vienetus pagal vidutine nestumo laiko mediana(pakartojau man rasytus gyd zodzius) .Gal laukiates dvyniu? Man rase , kad atsizvelgia ir tai , kad nestumas nevienvaisis.
Spurguspurga parašė:
Sveika , pas mane buvo 124 ar 129. Buvau prisigasdinus,bet patarciau nesigasdint iki nepakalbesit su gydten lape jus matot normas nenesciam zmogui ,gydytojos per…
Eina sau as net drebu visa. Pas mane vienavaisis nestumas. Bet ta ats pamaciau ir labai issigandau nors siandien skanavom visa leliu ir raukslele ir nosi nu viska kaip priklauso tikrai viskas gerai buvo. Siaip pries tai ir nipt dariausi tyrima. Nipt tyrimas atejo jog tikimybes del sindromu yra nepadidintos (<1:10000). Na ryt turetu gydytoja paskambinti ir pasakyti atsakymus bet nezinau kaip miegoti taip pergyvenu
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai