Saulėlydis parašė:
Bet jis mokamas arba nemokamas?
Nemokamas 🤷🏼♀️ man neva pagal amžių priklausė.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįSaulėlydis parašė:
Nemokamas 🤷🏼♀️ man neva pagal amžių priklausė.
Saulėlydis parašė:
PRISCA nemokas/ privaciai mokamas.
NIPT mokamas visuomet.
VVT ir Choriono gaurelių biopsija nemokami, taciau tik su gyd nukreipimu.
Giedre Lidija parašė:
Ne prisca ir ne NIPT, kažkoks neva vokiškas tyrimas, bet taip ir nesupratau koks ten pavadinimas... ne tas galvoje buvo ta minutę... bet niekur nerandu kitokiu tyri…
sveika, manau jums darė brahms tyrimą. nes esu taip pat iš Šiaulių, o čia sistema viena.
Pavasaris_ parašė:
sveika, manau jums darė brahms tyrimą. nes esu taip pat iš Šiaulių, o čia sistema viena.
Tai greičiausiai, kad taip..
Pavasaris_ parašė:
Kas cia per tyrimas, negirdetas visai?
Leely parašė:
Kas cia per tyrimas, negirdetas visai?
Man irgi negirdėtas
Giedre Lidija parašė:
Sveiki, per kelias dienas perskaičiau šią temą nuo pirmo iki paskutinio puslapio, labai džiaugiuosi už tas kurių istorijos pasibaigė laimingai ir liūdžiu kartu su t…
Sveika, mano identiška situacija. Šiaulių genetikė, sereikienė, darė man tą broun tyrimą, irgi šeštadienį vakate pasuko, sako, nu žinok, bendra 1*36 berods, biocheminė 1*8, ašarų pakalnė irgi didžiausia, nežinojimas, baimė. Echo geras pas mane, bet siunčia VVT, na ir ką, padarė, visi sindromai atmesti. Nebijok, jei darysies VVT, nėra baisiai skauda, gal tik nemalonu bet pajusi tokį palengvėjimą, kai gausi rezultatus. O aš tikiu, kad jie bus geri.
Giedre Lidija parašė:
Niekur nerandu informacijos apie šį tyrimą.
https://www.brahms.de/en-gb/products/prenatal-screening.html
Aurielka parašė:
Sveika, mano identiška situacija. Šiaulių genetikė, sereikienė, darė man tą broun tyrimą, irgi šeštadienį vakate pasuko, sako, nu žinok, bendra 1*36 berods, biochem…
Nebijau aš VVT, aš jo laukiu kaip saulės tamsų rudenį... bet po kolkas gavau tik gruodžio 20d., bet labai tikiuosi, kad Benušienė šiandiena mane apžiūrėjusi paskirs vizitą anksčiau..
Pavasaris_ parašė:
https://www.brahms.de/en-gb/products/prenatal-screening.html
Ačiū labai 🌸
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai