Sofija... parašė:
Linkiu sulaukti gerų žinių 🌼
Pirmieji atsakymai dėl dauno, edvardso ir patau nepasitvirtino, tai dabar dar šitų laukiu 🙈
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįSofija... parašė:
Linkiu sulaukti gerų žinių 🌼
Pirmieji atsakymai dėl dauno, edvardso ir patau nepasitvirtino, tai dabar dar šitų laukiu 🙈
Aurielka parašė:
Žinau kaip tas laikas ilgai eina laukiant tokių atsakymų...
Sofija... parašė:
O vvt visus galimus nustato?
kariotipai iš vvt, tai visus nustato, bet tas pirminis iš vvt sako būna gali ir neparodyti
LaMona parašė:
kariotipai iš vvt, tai visus nustato, bet tas pirminis iš vvt sako būna gali ir neparodyti
Ryt skambinsiu ir klausiu apie kariotipus, o tai galvojau, kad darant vvt pasirinkimų nėra kokį daryti....
Sofija... parašė:
Ryt skambinsiu ir klausiu apie kariotipus, o tai galvojau, kad darant vvt pasirinkimų nėra kokį daryti....
Na aš nemanau, kad nėščioji pati užsisakinėja vvt ir kariotipus ir renkasi ką užsisakyti. Nes tam yra genetikai ir jie pagal situaciją parenka ko reikia. Mano atveju kai sužinojau, kad reikalinga atlikti vvt, aš tikrai nieko nenusimaniau nei apie juos, nei apie kariotipus. Genetikė viską susakė ką reikia daryti ir koks kokių tyrimų tikslas. 😕
Kessy parašė:
Na aš nemanau, kad nėščioji pati užsisakinėja vvt ir kariotipus ir renkasi ką užsisakyti. Nes tam yra genetikai ir jie pagal situaciją parenka ko reikia. Mano atvej…
taip taip. Turėtų taip būti
LaMona parašė:
taip taip. Turėtų taip būti
Turėtų būti,bet ne visada yra. Būna genetikų,kurie sako,kad svarbiausia pirminį VVT padaryt,kam tie kariotipai. Aš pati prašiau kariotipų,nes man nebūtų pasiūlę, sakė,kad jei ir parodytų kažką kariotipai dėl ligų, tai nebūtinai tai būtų blogai. Bet džiaugiuosi,kad man prašant užrašė ir kariotipus. Jei jau daryt VVT , rizikuojant persileidimo tikimybė, tai jau daryt tą tyrimą pilnai.
Aurielka parašė:
Na ką, ir kariotipų atsakymai mano puikūs!!!!! Sveikas lelius mano 💙
Merginos, tikrai, aš pati bijojau to VVT, bet dabar drąsiai galiu sakyti, jei vėl …
Sveikinu! Aš irgi taip pat bijojau VVT dėl persileidimo rizikos. Bet kadangi viskas ir man praėjo sklandžiai, tai nebebijau ir kitas nėštukes drąsinu
Saulėlydis parašė:
Turėtų būti,bet ne visada yra. Būna genetikų,kurie sako,kad svarbiausia pirminį VVT padaryt,kam tie kariotipai. Aš pati prašiau kariotipų,nes man nebūtų pasiūlę, sa…
Visa gyvenimo dali, kai jau planavau vaikus labiausiai bijojau scenarijaus, kad vaikas tures genetiniu bedu ir reiks nutraukti nestuma paciai. Kai ejau darytis VVT pagal echo jau matesi, kad blogai. Klausimas buvo, kas tiksliai jam yra. Nuskambes labai baisiai gal, bet as net slapta vyliausi, kad VVt sukels persileidima ir nereis tos atsakomybes uzkrauti sau
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai