Little_star parašė:
Na nematau kodėl neturėčiau tikėti, juk buvo daryti tyrimai ir pagal tai pateiktos išvados, tai ne iš lempos gi parašyta![]()
Įdomu realiai nors vienai ar taip nutiko?
tikėkite 🤷♀️
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįLittle_star parašė:
Na nematau kodėl neturėčiau tikėti, juk buvo daryti tyrimai ir pagal tai pateiktos išvados, tai ne iš lempos gi parašyta![]()
Įdomu realiai nors vienai ar taip nutiko?
tikėkite 🤷♀️
Emma parašė:
Įdomu realiai nors vienai ar taip nutiko?tikėkite 🤷♀️
Deja savo kailiu tai patyriau. Prasidejo siaubingi kraujavimai. 2kart buvau į stacionara paguldyta pirmą kartą pridegino tačiau tai nepadejo antrą kartą apsiuvo ta žaizdą.
Emma parašė:
Įdomu realiai nors vienai ar taip nutiko?tikėkite 🤷♀️
Tai dėl to ir klausiu, nes įdomu ar čia yra realių pavyzdžių. Kažkodėl labai jautriai sureagavote.. atsipalaiduokite :))
Sark parašė:
Sveikos. Ginekologė siunčia konizacijai. Esu iš Klaipėdos, kur rekomenduotūmėte operuotis? Tinka ir privačiai.
Respublikineje tik nesugalvokit į universitetinę vykti
sabinaa1 parašė:
Respublikineje tik nesugalvokit į universitetinę vykti
Bloga patirtis su universitetine?
Kažkaip ir linkstu prie respublikinės.
Odeta320 parašė:
Sveikos,
Sakykit ar visuomet reikalinga operacija, jei aptikti pakitimai po gimdymo? Turiu …
Ziurint kokie pakitimai, bet bent jau man Norvegijoj seimos gyd pasake kad per pusmeti nieko ten labai nepasikeis 😅 laukiau laiko pas ginekologa ligoninej 6 menesius 🤦♀️
Sveikos merginos, mano istorija : pradžioje rastas ŽPV33, naudojau vaistus, kur ale padeda jam pasišalinti ar likti neaktyviam, po jų tas pats ŽPV33, tada jau išsiuntė į ligoninę kolposkopijai (prieš tai eidavau privačiai), paimti jos metu PAP ir cintecplus tyrimai, tačiau atsakymus jau reikėjo žiūrėt esveikata, net nepaskambindavo gavę atsakymus. PAP kaip supratau žymių pokyčių nerodė, tačiau cintecplius tyrimas teigiamas, tada nusiuntė vėl kolposkopijai ir jos metu biopsija paėmė, atėjo biopsijos rezultatai - HSIL/CIN3/Ca in situ, diagnozė plokščiąlątelinė carcinoma in citu(kaip suprantu pradinės stadijos vėžys). Štai šiandien turėjau konizaciją. Daktarė po operacijos atėjus sake, kad rezultatai po 3-4 sav. Ir baisiai bijau ir laukiu.. Streso belekiek 🤯 gal kam buvo panašiai, kada rodėtės pas ginekologą? Nes bent man kiek pasakė laukt rezultatų ir tik tada rodytis ginekologui...
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai