netule parašė:
Kur as gyvenu visiems aisku, kad Skirmantas tai tas rovelis ruriuke.. o Mykoliukas tai pimpaliukas.
Man nebuvo aišku nei dėl Mykolo, nei dėl Skirmanto... Šitas nesąmones tik čia sužinojau. Mykolas labai gražus vardas.
netule parašė:
Kur as gyvenu visiems aisku, kad Skirmantas tai tas rovelis ruriuke.. o Mykoliukas tai pimpaliukas.
Man nebuvo aišku nei dėl Mykolo, nei dėl Skirmanto... Šitas nesąmones tik čia sužinojau. Mykolas labai gražus vardas.
dosir parašė:
Dar simais vyriskus pasididziavimus vadina.. ziauru...
@gniiii parašė:
nu jau,nu jau Sebastianas yra graiku kilmes,sventas,muilo opera net nekvepia,gal koks Chosė Ignasijus butu labiau prie to,bet ir tai reiktu labiau pasidometi;)
Nu tikrai is vieno meksikano serialo buvo pagrindinis veikejas ko pasekoje zinau seima kurioj pavadino taip vaika. Man trumpinys sebas asocijuojasi su suniu ar banku, taj kazkaip nlb. Bet kiekvienam savo
agnera123 parašė:
Nu tikrai is vieno meksikano serialo buvo pagrindinis veikejas ko pasekoje zinau seima kurioj pavadino taip vaika. Man trumpinys sebas asocijuojasi su suniu ar bank…
tai kas,o jei cigonas duos Jono varda vaikui,tai jau skaitysis cigoniskas vardas?:Dir visi turi priminti,kad yra cigonas tokiu vardu?o graziu vardu nereiktu trumpinti,tai jau geriau iskarto duot trumpa
@gniiii parašė:
tai kas,o jei cigonas duos Jono varda vaikui,tai jau skaitysis cigoniskas vardas?:Dir visi turi priminti,kad yra cigonas tokiu vardu?o graziu vardu nereiktu trumpin…
Nu prisikabinot prie netinkamo pavydzio ir dabar cia vartot
esme mano pasakymo kad is mandrumo kartais persistengia tevai. Tik tiek norejau pasakyt!
Daug vardu db is norvegu sulietuvintu dabar madoj, paziurekit sarasa is nauju 2014 m duotu vardu saraso. Man asmeniskai absoliuti nesamone, bet jei jum tinka ir patinka - vadinkit jus kaip norit
agnera123 parašė:
Nu prisikabinot prie netinkamo pavydzio ir dabar cia vartotesme mano pasakymo kad is mandrumo kartais persistengia tevai. Tik tiek norejau pasakyt!
neziurejau,persistengta pvz su vardu Midija,bet ne ta pavyzdi,kuri pateiket
Ativsi parašė:
Noelis arba Naoelis labai gražiai skamba, bet kad sunku toki kitiems ir ištarti gali būti![]()
As labai norejau sunukui duoti varduka Noel, man jis toks grazus
Jei kada turesiu mergyte, pavadinsiu ja Noelie. Gyvenu ne Lt, Tai vaikuciams duosiu ne lietuviskus vardukus...
nematoma123 parašė:
Mano sesers vaikino vardas Noel, jis airis.Nustebau, kad ir Lietuvoje tevai vaikams duoda si varda.Na o mano tevai ir as tuo tarpu Noeliu arba Noelis vadinameji…
Va butent, kad galima labai puikiai sulietuvinti prisegant galune
Tad seneliams nebus sunku istarti varduko, kad Ir nelietuvisko
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai