2023.09.15 11:40 (prieš 2 sav.)
vikte.ra parašė:
Leidziates imuglobulina nuo pirmos mm dienos? Kokiu kursu leisites iki ikelimo ir po ikelimo? Ir transferius po kiek geriate?
Imunoglobuliną leidžiuosi nuo ketvirtos mm dienos. Kai prasidėjo mm, užtrukau patekt į santaras, galvojau kad pasakys ar nemato cistų ir ar galim startuot šį ciklą su FET, na kad žinot ar leistis imunoglobuliną, visgi kainuoja nemažai pinigų 😀 Bet visgi man ciklo pradžioj dar gydytoja negalėjo pasakyt ar normaliai vyks ov ir augs gleivinė (įkėlimas natūraliam cikle), liepė atvykt 10cd, tai teko rizikuot ir pradėt leistis imunogl bei tikėtis kad FET darysim. Tai leidausi nuo 4cd po 3ml (1ml į pilvą ir 2ml į sėdmenis) kas antrą dieną. Gavosi 4 dozės, po jų savaitės pertrauka ir tada įkėlimo išvakarėse pradėsim kas antrą dieną leistis po 2ml į sėdmenis iki hcg. Jei būtų teigiamas, tai suprantu kad tęstumėm taip ir toliau. Transferius geriu trifactor po 2 tabl 3 kartus ir transfer BCV po vieną tabl 2 kartus dienoj. Nežinau kaip čia viskas baigsis, tiesiog esu nevilty ir bandau viską ką K siūlo dabar.. Ji tokių neįtikėtinų atvejų papasakoja kad jaučiu ji vienintelis žmogus kuris man dar įkvėpia kažkokios vilties šitam visam mistiškai nesėkmingam kelyje