Lineja2023 parašė:
Taip 😬
Pilnai galit išsitirti. Aš 7 kartus buvau natūraliai pastojus su imuninėmis bėdomis
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįLineja2023 parašė:
Taip 😬
Pilnai galit išsitirti. Aš 7 kartus buvau natūraliai pastojus su imuninėmis bėdomis
Lineja2023 parašė:
Taip 😬
Manau, kad tik padėtų ir tikrai būtų naudinga, nepakenktų išsitirti. Juk pastojimui trugdo, nesvarbu ar natūraliai, ar FET, ar IVF🙏
Mažylė1 parašė:
Manau, kad tik padėtų ir tikrai būtų naudinga, nepakenktų išsitirti. Juk pastojimui trugdo, nesvarbu ar natūraliai, ar FET, ar IVF🙏
ačiū už pagrąsinimą..
Lineja2023 parašė:
ačiū už pagrąsinimą..![]()
![]()
Žinoma, visada 🙃 Geriau išsitirti ir jaustis saugiau, kad kažko nerasta, arba rasti ir žinoti, kad galima būtų gydyti ar koreguoti, nei nesitirti, nežinoti, nieko nedaryti ir labai rizikuoti nėštumu, išnešiojimu.
Mažylė1 parašė:
Žinoma, visada 🙃 Geriau išsitirti ir jaustis saugiau, kad kažko nerasta, arba rasti ir žinoti, kad galima būtų gydyti ar koreguoti, nei nesitirti, nežinoti, nieko n…
tikrai taip.. jau gavau vizitą pas Gasiūnienę
Sveikos. Šioje temoje esu naujokė, planuoju perskaityti visą temą kai turėsiu laiko, gal nesupyksite jei dabar paklausiu klausimo, apie kurį tikėtina jau buvo kalbėta
gal žinote kur būtų galima pasidaryti gimdos kaklelio gleivių ir spermatozoidų suderinamumo tyrimą? Geriausia būtų Kaune, bet tinka bet koks miestas. Pagrindiniai visi tyrimai padaryti, abu sveiki, liepė laukti ir tiek... Bet negaliu taip ramiai būti, norėčiau suderinamumą išsitirti. Ačiū.
Man Darinskas darė paėmimą kamieninių iš riebalinio audinio, perdirbo, ginekologas suleido į gimdą, tada nepavyko.
Paskui domėjausi dėl Lit, bet kadangi jo schema man nepatiko tai pas jį nesidariau. Dariausi pas Bikovą. Bet gal dabar kas pasikeitė
O ir labai džiugu, kad kažkas apskritai domisiimunologija

JustAi parašė:
Man Darinskas darė paėmimą kamieninių iš riebalinio audinio, perdirbo, ginekologas suleido į gimdą, tada nepavyko.
O gal galit jo el. paštą parašyti?
Rašiau čia prieš kurį laiką apie imunoglobulino leidimą į veną, grįžtu su update. Visgi neleido man jo į veną, nes K pažiūrėjo informacinį lapelį kad šis europietiškas imunoglobulinas (cutaquig) skiriasi nuo rusiško, kurį jos kartais leisdavo į veną tai pabijojo reakcijos ir leidom kas antrą dieną į pilvą ir užpakalį. Kitą savaitę planuojam šaldyto embrio perkėlimą, labai norėčiau kad pagaliau pavyktų 🥺
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai