StebuklingaŽaluma parašė:
Prednizolono Jums skyrė 5 tabletes?Čia žiauriai didelė dozė, gaunasi 25 mg net... Ar tikrai?
Cia ne i diena 5 tabl., o is viso.😀
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįStebuklingaŽaluma parašė:
Prednizolono Jums skyrė 5 tabletes?Čia žiauriai didelė dozė, gaunasi 25 mg net... Ar tikrai?
Saulesspindulelis1 parašė:
Aaa, tai čia tada visai mažai
auryte777 parašė:
5 mg/l
Man irgi parodė 5 mg/l. Gal čia visoms taip rodo ir reiktų suprasti, kad normos ribose 🤔
Sveikos, kas leidosi cikloferon. Ar pastebejot sabijautos pokyciu rimtesniu? Nes dabar ipisejau kursa. Jauciasi kazkoks silpnumas su lengbu pykinimu, skrandis toks biski kaip balionas. Is sakyciau issauke panikos atakas, kuriu jau ilga laika nebebuvo.. Kazkam lazkas panasaus buvo? Ar cia tik sutapimas gali buti ir visa itampa pasivijo🤔
L.sima parašė:
Sveikos, kas leidosi cikloferon. Ar pastebejot sabijautos pokyciu rimtesniu? Nes dabar ipisejau kursa. Jauciasi kazkoks silpnumas su lengbu pykinimu, skrandis toks …
Aš vakar baigiau kursą. Nieko visai nesijautė.
auryte777 parašė:
Per kiek laiko Kauno klinikose ištiria ANA, vienintelio šio tyrimo rezultatų nėra? 🤔
Pas mane irgi ner, o mes kartu daremes 🤔 ten ne tik ana, bet visko is to buteliuko
Dreamland parašė:
Pas mane irgi ner, o mes kartu daremes 🤔 ten ne tik ana, bet visko is to buteliuko
Tikuuosi, kitą savaitę jau bus viskas😊 Kol kas kiek peržvelgiau atrodo visi tyrimai geri.
auryte777 parašė:
Tikuuosi, kitą savaitę jau bus viskas😊 Kol kas kiek peržvelgiau atrodo visi tyrimai geri.
O kiek pas jus kileriu?
Pas mane irgi gerai bet vienas rodiklis pakiles, tai bus idomu ka gydytoja pakomentuos apie tai
Dreamland parašė:
O kiek pas jus kileriu?
14.03%, Jūsų koks? 🙂
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai