auryte777 parašė:
14.03%, Jūsų koks? 🙂
8,8% pas mane
auryte777 parašė:
14.03%, Jūsų koks? 🙂
8,8% pas mane
Sveikos merginos, turiu klausimą toms, pas kurias yra tik NK pakilę kraujyje, o visa kita kaip ir gerai. Kokį gydymo planą jums paskyrė Karpenko? 🙂 Pas mane NK 22% Rygoje pasidariau KIR ir gimdos NK, tai viskas gerai, gimdoje NK skaičius nėra per didelis 🤗 Tai labai įdomu ką skiria Karpenko tokiu atveju 🤔
linele19 parašė:
Sveikos merginos, turiu klausimą toms, pas kurias yra tik NK pakilę kraujyje, o visa kita kaip ir gerai. Kokį gydymo planą jums paskyrė Karpenko? 🙂 Pas mane NK 22% …
Imunoglobulina Karpenko ir dexa tikriausiai skirs Rygoje F isvis i NK kraujyje nekreipia demesio, kreipia tik i uNK
Ai sumaisiau - lygtais kazkoki kursa leidziamu ji rekomenduoja, uzkrito pavadinimas, neseniai kazkuri mergina ieskojo kur pirkti jo
Vasara93 parašė:
Imunoglobulina Karpenko ir dexa tikriausiai skirs Rygoje F isvis i NK kraujyje nekreipia demesio, kreipia tik i uNK
Gal turite omeny zarzio? Man dėl žemesnių unk po įkėlimo skyrė zarzio
SvajonėsLaukianti parašė:
Gal turite omeny zarzio? Man dėl žemesnių unk po įkėlimo skyrė zarzio
Ne, suradau forume, Cikloferon kursas mazinti Nk kraujyje, jei neklystu
Vasara93 parašė:
Supratau, ačiū, jog pasidalinote ☺️ 25 dieną užsirašiau pas K, tai žiūrėsiu ką sakys.
Eivilė parašė:
Ar intralipidu lasines cikla prie ivf gali pakenkti paciam ivf kazkuo? Gal zinot?
Pagal ideja neturetu, jie skirti tik primaitini gimdos gleivine, kad nukreipti uNK nuo embriono, intralipidu sudetis yra paprasciausiai riebalai