2024.11.21 13:27 (prieš 1 m.)
StebuklingaŽaluma parašė:
Sveika. Man Karpenko sakiusi, kad bent pora sav. prieš įkėlimą idealiausia būtų pradėti vartoti imunoglobuliną, mėnuo būtų išvis idealu. Brangu, aišku. Pas mus gavo…
Sveiki, gal galit patikslinti kiek to imunoglobulino ir kokiu intervalu ji leisdavotes? As esu parsiskraidinus 24ml ir 12ml, pagal Karpenko butu uzteke ir 24ml, sake kad leistis taupant po 1.7-1.8ml kas dvi dienas, pradeti leistis po menesiniu iki kol uzplaks sirdute. As jei parasiau, kad as nenoriu taupyti, noriu leistis tiek kiek rekomenduojama, ir kad patikslintu, tai parase man taip, kad jo leistis po menesiniu kas dvi dienas iki sirdutes uzplakimo, bet nepatikslino po kiek ml tas netaupant yra. Kiek atsimenu, kazka buvo sakius, kad 2ml
Pagal mano skaicavimus - jeigu pradesiu leistis po mm iki ikelimo po 2ml, tai cia gausis kazkur 6-7 susileidimai apie 12ml, ir dar 24ml lieka po ikelimo 12 kartui, kas lygu 24 dienom , tai pagal mano skaiciavimus ikelimo diena skaiciuojasi 2sav 5dienos, po 24 dienu gaunasi jau 6sav1d jeigu teigiamas - tai jau pagal ideja turetu sirdute but uzplakus. Bet dabar galvoju gal per mazai vistiek as turiu to imunoglobulino... Griztu kita savaitgali i Lietuva, gal reiktu dar parsivesti...