Aurelija KA parašė:
Neigiamas![]()
Tai matyt tiesiog buvot užtaikiusi ant išdžiūvimo liniją rodančio testo.
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįAurelija KA parašė:
Neigiamas![]()
Tai matyt tiesiog buvot užtaikiusi ant išdžiūvimo liniją rodančio testo.
mokykla1 parašė:
Sveikos patarkit ką daryti ciklas velioja 6d testas rodo neigiama nesijaučia nieko ,kad kažką skaudėtų kaip per ciklą.
Dar luktelkit, jei nepasirodys eikit pas ginekologę ir ieškokit priežasties.
Paukstelis parašė:
Matote kazka? Ar aš čia viena matauiš drogo tie fiemale ar kažkaip taip testai patikimi? ;) iki mm 4 dienos ;)
Antra foto neryski ir ardytu testu nereiketu vertinti
Leilut parašė:
Antra foto neryski ir ardytu testu nereiketu vertinti![]()
Neesmė, kad ardytas per stikliuką sunkiau matosi tieisog 😊
Baby14 parašė:
Neesmė, kad ardytas per stikliuką sunkiau matosi tieisog 😊
Gal ir tiesa, bet man net nekiltu mintis ardyti testu 😀 jei nesimato, tai nesimato. Kartot tuomet reiketu po keliu dienu
Leilut parašė:
Gal ir tiesa, bet man net nekiltu mintis ardyti testu 😀 jei nesimato, tai nesimato. Kartot tuomet reiketu po keliu dienu
Man, taip buvo nesimatė teko išardyti bet pasitvirtino 😊
Leilut parašė:
O jei matosi, bet neina suprast ar tiesiog stikliukas atsispindi, ar koks šešėlis, ar juostelė
Aš visus pieštukinius ardydavau, nes su stikliuku apsigaut gali. O dar jei papuola kaip man kažkurios firmos, su dideliu piršto antspaudu per visą stikliuką
Buvo ką tik išimtas iš pakuotės, o tokių nt aš už stikliuko neimu, tad neaišku kieno pirštelis ten buvo
Bet prie šviesos tik jį ir galėjai matyt, o ne kas viduj vyksta
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai