Arbatata parašė:
Labai tikiuosi! Penktadieni einu pas ginekologe, tikiuosi viskas gerai bus!🤞🏻
Vargu ar ką matys, anksti dar
geriau būtų palaukt dar savaitę-dvi
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįArbatata parašė:
Labai tikiuosi! Penktadieni einu pas ginekologe, tikiuosi viskas gerai bus!🤞🏻
Vargu ar ką matys, anksti dar
geriau būtų palaukt dar savaitę-dvi
LifeHappens parašė:
Vargu ar ką matys, anksti dargeriau būtų palaukt dar savaitę-dvi
As uzsiregistravus seniau pas ja, tai nueisiu gal tyrimus pasiulys pasidaryti, nezinau net, pas mane endometrioze yra ir kaip tik pries kelis menesius nutraukiau duphaston vartojima, del to ir norisi kuo anksciau pasirodyti 😊
Sveikos mergaites aš su tokiu klausimu, myliuks su vyru buvo 10-11 dienomis, susirgti turiu 27d, ginekologe israsiusiu difuston hormoninius vaistus ir folio rūgšti jau gan ilgai geriu, vakar vakare ir šiandien kažkaip įtartinai pradėjo svaigti galva, ovuliacija 13d po kiek laiko geriausia daryt nt?
Miaumurmiau parašė:
Sveikos mergaites aš su tokiu klausimu, myliuks su vyru buvo 10-11 dienomis, susirgti turiu 27d, ginekologe israsiusiu difuston hormoninius vaistus ir folio rūgšti …
Dar taip anksti nieko nebūna, jei 13 d. Ov buvo. Po ov bent jau 9-10 dienų galima pradėti darytis
Miaumurmiau parašė:
Supratau, o galejo uzkibti ar nelabai?![]()
Čia jau niekas neatsakys jum galėjo ar ne. Atsakys tik nėštumo testas
Miaumurmiau parašė:
Supratau, o galejo uzkibti ar nelabai?![]()
Jei darėt myliuką tom dienom ir tikrai vyko OV tą dieną, tikimybė visada yra. O kaip bus, žino tik pats Dievas arba niekas
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai