Agrastėlis parašė:
Taip.
Mm nereguliarios pas mane, pasidariau testa rodo neigiamas
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįAgrastėlis parašė:
Taip.
Agrastėlis parašė:
Jeigu jūsų ciklas nereguliarus, tai ir pasakymas, kad vėluoja mėnesinės jums netinka, nes jos jums kiekvieną kartą ateina bet kaip.Krūtinės jautrumas, pi…
Ir pats gydytojas pasake kad lengvai galejau pastoti po operacijos, nes pries pora men buvo atlikta operacija. Kai gydytojas tikrino nemate nieko, bet sake kad gali islysti dar🤷♀️
Nikol parašė:
Tai ir nesilaukiat. Po šitiek savaičių jau rodytų bet koks testas, jei būtumėt nėščia.
Tevudarzeli parašė:
Ir pats gydytojas pasake kad lengvai galejau pastoti po operacijos, nes pries pora men buvo atlikta operacija. Kai gydytojas tikrino nemate nieko, bet sake kad gali…
Aš neteigiu, kad nepastojot. Sakau tik tai, kad dar per anksti testams, kraujo tyrimams ar, juo labiau, nėštumo požymiams.
Agrastėlis parašė:
Aš neteigiu, kad nepastojot. Sakau tik tai, kad dar per anksti testams, kraujo tyrimams ar, juo labiau, nėštumo požymiams.![]()
Pagal mano skaiciavimus butu ~13d 2savaiteles.. tai siaip paciai labai smalsu. Nes is to laukimo neries is kailio. 🙂
Tevudarzeli parašė:
Pagal mano skaiciavimus butu ~13d 2savaiteles.. tai siaip paciai labai smalsu. Nes is to laukimo neries is kailio. 🙂
Teks apsišarvuoti kantrybe.
Arba prisipirkt pigių testų ir kasdien juos gadint, kol galbūt kažkada jau pagausit vaiduoklį. Bet mano galva neverta, tik papildomas nervų gadinimas.
Agrastėlis parašė:
Teks apsišarvuoti kantrybe.Arba prisipirkt pigių testų ir kasdien juos gadint, kol galbūt kažkada jau pagausit vaiduoklį. Bet mano galva neverta, tik papildomas…
Nu jau teks apsisarvuoti kantrybe😂😂
Panelle raganaite parašė:
Ar matosi kad nors? 😄 Ar aš čia viena matau tai ką noriu matyti 🙄😄
Kazkas matosi neryskus. Po keliu dienu pakartok ir turetu buti ryskesnis.
Panelle raganaite parašė:
Ar matosi kad nors? 😄 Ar aš čia viena matau tai ką noriu matyti 🙄😄
Kada darėt NT , ar nesulaukus mmm?
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai