tooop parašė:
Kaip suprast kontroline?? cia jau tas pats testas pusvalandziui praejus Dariausi hcg kai mm velavo tris savaites, buvo <0.500. Hcg kraujo tyrimas gi neklystu? la…
koks cia testas pavadinimas?
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįtooop parašė:
Kaip suprast kontroline?? cia jau tas pats testas pusvalandziui praejus Dariausi hcg kai mm velavo tris savaites, buvo <0.500. Hcg kraujo tyrimas gi neklystu? la…
kacita27 parašė:
Testas. dbest.
tooop parašė:
Testas. dbest.
na man jis neigemas
Merginos, turiu klausimeli. Su vyru jau pagalvojame apie leliuka. Turiu klausimeli. Siandien jau 7 diena, kaip turejau susirgti ir mm ne zenklo. Nei pilva skauda, nei krutine padidejusi. Taciau pirmadieni buvau pas ginekologe paeme tepineli kaip ir kiekviena apziura, vakar skambinau gydytoja sake viskas super. Siandien tik apsiziurejau, kad jau 7 diena nesergu, nors siaip veluodavo seniau tik +- 1 d., o dazniausiai susirgdavau kaip laikrodukas. Tai siandien pasijutau sunerimusi. Kadangi vaikuciu pabiruciu neturiu, tai noriu paklausti ar gydytoja galejo pamatyti is tepinelio, kad pastojau? Gal nuraminsit mane, kad tik uzsivelino cia man viskas
etuatrek parašė:
Merginos, turiu klausimeli. Su vyru jau pagalvojame apie leliuka. Turiu klausimeli. Siandien jau 7 diena, kaip turejau susirgti ir mm ne zenklo. Nei pilva skauda, n…
etuatrek parašė:
Merginos, turiu klausimeli. Su vyru jau pagalvojame apie leliuka. Turiu klausimeli. Siandien jau 7 diena, kaip turejau susirgti ir mm ne zenklo. Nei pilva skauda, n…
etuatrek parašė:
etuatrek parašė:
is tepinelio manau tikrai nepamatys.o abejonem isklaidyt nusipirk testuka
etuatrek parašė:
Supratau, tas man ir aktualiausia buvo, begsiu pirkti testuko![]()
bek lauksim ziniu
sveikos merginos,moterys,gimdziusios ir negimdziusios
turiu mazyti klausimuka...busiu kiek smulkmeniska ir isdestysiu viska....sirgau rugsejo 23 diena, ar yra tikimybe kad pastojau jei mylejausi spalio 2,3,4 dienomis? su vaisingu dienu skaiciuoklemis nesiseka susigaudyt,nes visos rodo skirtingai.....gal kas turi daugiau patirties siuo klausimu negu internetas ir google
zinau kad galiu nueit i vaistine ir nusipirkt testuka,bet padiskutuot siuo klausimu irgi ne pro sali:))testa pasilieku paskutinej vietoj:)))
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai