na ok, pažiūrėsime ar man pavyks su mergaiteDangyra parašė:
Po ovuliacijos nebūna jau nieko — "saugios dienos". Mergaičių spermiukai lėtesni ir ištvermingesni, berniukų - greitesni, bet mažiau ištvermingi. Teorija teigia, ka…

na ok, pažiūrėsime ar man pavyks su mergaiteDangyra parašė:
Po ovuliacijos nebūna jau nieko — "saugios dienos". Mergaičių spermiukai lėtesni ir ištvermingesni, berniukų - greitesni, bet mažiau ištvermingi. Teorija teigia, ka…
A.Overling parašė:
gal kuri bandet lyties spejimo bandymus? šlapimą su soda,ar mėlyno kopūsto nuoviru maisyt, arba pagal savijautą ar odą spręsti?
Aš galiu tik pasakyti kad man abukart kai laukiausi mergaitės labai norėjosi varškes patiekalų,saldumynų,pykino nuo mėsos kvapo vaizdo visko,ir begalo norėjau miego😁
bonita_s parašė:
Aš galiu tik pasakyti kad man abukart kai laukiausi mergaitės labai norėjosi varškes patiekalų,saldumynų,pykino nuo mėsos kvapo vaizdo visko,ir begalo norėjau miego…
Jėzus marija, man panašūs simptomai,labai noriu mergaitės, pagal vieną kinų kalendorių man berniuką rodo,pagal kitą mergaitę,pagal odos būklę ir savijautą mergaitė. Pagal echo foto dvi skirtingų laikų skirtingose pusėse rodo placentos prikibimą, pasimetusi esu, reikes išlaukti kovo ir tada gal jau matysim kaip yra
bonita_s parašė:
Aš galiu tik pasakyti kad man abukart kai laukiausi mergaitės labai norėjosi varškes patiekalų,saldumynų,pykino nuo mėsos kvapo vaizdo visko,ir begalo norėjau miego…
man lygiai tas pats buvo, ir štai turim mergaite😅
emma12 parašė:
Aš laukiuosi mergaitės pagaliau pagavau, tai ka bandžiau galiy pasidalint bet nzn ar tas padėjo ar tiesiog atsitiktinumas. Tai stengiausi kad ovuliacija butu iš ka…
O įdomu.. Kas yra "rūgštinis" maistas? 🙈
A.Overling parašė:
tai mergaitės būna gerokai po ovuliacijos, be ovuliacijos gi nepastosite. Per pačias vaisingumo dienas būna berniukai,o į galą ovuliac mergaitės
Na, pagal teoriją, tai berniukai per ir po ovuliacijos 🙈🤭 bet visko būna.
Neferteja parašė:
O įdomu.. Kas yra "rūgštinis" maistas? 🙈
bonita_s parašė:
Aš kai pastojau , tai simptomai su mergaite visai kitokie. Su berniukais labai bulvių norėjau , mažai pykino , mesa valgiau. O su mergaite varškės irgi norėjosi , kavos norėjosi ir labai pykino. Sunkesnis nėštumas su mergaite man.