Nusi parašė:
Nu kad mokamas tas nipt ir po liepos 1 d. Nemokamas tik jei gydytojas nusprendzia, kad reiktu ji daryt.
Kas virš 35m nemokamai berods padarė.
Nusi parašė:
Nu kad mokamas tas nipt ir po liepos 1 d. Nemokamas tik jei gydytojas nusprendzia, kad reiktu ji daryt.
Kapuno parašė:
Kurios cia gimde,gal kokiu pastebejimu,gal kazkas istrige del ligoniniu,gal kazko nezinau ka tureciau pasiimt su savim,kas kitaip nei lt? Ir po to kokius dokumentus…
Čia ligoninėj vaikui rūbelius ir pampersus duoda, reiktų pasiimti tik tai kuo rengsite vaiką vežantis namo.
Mamytei duoda tinklines kelnaites, paketus ar įklotus į juos. Reiktų sau patogius rūbus pasiimti gimdymui ir po jo. Higienos priemones sau, pvz po dukros gimimo neplyšau niekur ir nesiuvo, tai praėjus porai val po gimdymo iškart ėjau į dušą.
Trūkstamų daiktų vyras visad gali atvežti. Gimdymui reik būtinai nėščiosios ir draudimo kortelės, pasų abiejų reik vaiką registruojant, nepamenu ar santuokos liudijimo reik, bet pasiklausit vietoj ir jums pasakys, gal kas per tiek metų jau pasikeitė
Ieva Ag parašė:
Na man gydytoja sakė, kad visiems nemokamai. Nebesiginčysiu daugiau!
Ieva Ag parašė:
Čia ligoninėj vaikui rūbelius ir pampersus duoda, reiktų pasiimti tik tai kuo rengsite vaiką vežantis namo.
Santuokos liudijimo nereikia, bet mano vyras vokietis ir mes Vokietijoje tuokėmės, tai gal jeigu abu tėvai ne vokiečiai gal jiems ir reikia kokių papildomų dokumentų?
Moniqs parašė:
Na man gydytoja sakė, kad visiems nemokamai. Nebesiginčysiu daugiau!![]()
Na man teko mokėti. Gal dar ir nuo kasų priklauso kaip visada
Moniqs parašė:
Santuokos liudijimo nereikia, bet mano vyras vokietis ir mes Vokietijoje tuokėmės, tai gal jeigu abu tėvai ne vokiečiai gal jiems ir reikia kokių papildomų dokument…
Oj žinokit nepamenu, jau seniai buvo tai, vyras užregistravo, kol mane išrašė su vaikais. Bet galima viską pasiimti ir geriau turėti, nei dar kartą sugrįžti.
Kapuno parašė:
Kurios cia gimde,gal kokiu pastebejimu,gal kazkas istrige del ligoniniu,gal kazko nezinau ka tureciau pasiimt su savim,kas kitaip nei lt? Ir po to kokius dokumentus…
Kaip jau ir minėjo, ligoninėje duoda vaikeliui rūbelius, sauskelnes, mamai tinklines kelnaites ir paketus. Reikia turėti savo higienos priemones (man ir rankšluoščius savo reikėjo turėti
), patogius rūbus sau ir rūbelius vaikui važiavimui namo.
Iš dokumentų, mums reikėjo (aš lietuvė, vyras vokietis, ligoninėje iškart pateikėm prašymą vaiko gimimo liudijimui): nėščiosios knygelė, sveikatos draudimo kortelė, abiejų tėvų gimimo liudijimai, santuokos liudijimas (tuokėmės Lietuvoje). Vertimo nereikia, jeigu turit tarptautines gimimo ir santuokos liudijimo formas
Gal priklauso ir nuo ligoninės. Prieš gimdymą turėjau pokalbį ligoninėje, tai išsiklausinėjau, kokių dokumentų reikia.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai