2023.12.04 01:03 (prieš 2 m.)
As taip pat is Niedrsachsen 21244.
aninaja parašė:
As 49770
Mano stebukliukas gime spalio vidury. Ligoninej paeme visus dokus del gimimo liudijimo. Tik svatbu - pas ka is tevu dar yra su rusiskom raidem gimimo liudijimai ar kt dokai - BUTINAS ISO Übersetzung.
Kindergeld ir Elterngeld padejo uzpildyti Diakonie.
Is Standesamt gausit nemokamai 3 egzempliorius Geburtsurkunde - Krankenkasse, Elterngeld, Kindergeld.
Kitus uzsisakot mokamai, kaip ir ivairiom kalbom isversta.
Kindergeld reikes: Anteag für Kindrrgeldsantrag + Geburtsurkunde
Elterngeld reikes: Elterngeldantrag, algalapiai (mano mazoji gime spalio vidury, tsi reik nuo 2022 rugpjucio iki 2023 spalio), tevu pasu kopijos, Krankenkassebescheinigung über Muterschutz Zeit, vaiko ID, Geburtsurkunde , Bescheinigung is darbdavio kokiam laikui imate Elternzeit.
Krankenkasse - galit atsispausdinti internete ir uzpildyt forma del seimos draudimo atba gavus Geburtsurkundevietoj - ligoniu kasoje.
P.s.: patarimas siuskit iskart viska ka turit, o ko neturit uzrasykit ant lapo, kad trukstamus dokumentus atsiusite veliau. Tada prades skaiciuot viska ir greiciau susitvarkys viskas. Man dar kart buvo grazone Elterngeldantrag, kad pakoreguociau ir paprase dar keletos papildomu dokumentu.
Jei kas bus idomu - klauskite.