Lauksve parašė:
Sveikos merginos, nuleidus galva griztu i sia tema. Trecias kartas baigesi nesivystanciu nestumudabar laukia tyrimai, priezasciai issiaiskinti. Bet yra problema…
kokia veikla neprasideda?
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis? Skaityti
visą straipsnįLauksve parašė:
Sveikos merginos, nuleidus galva griztu i sia tema. Trecias kartas baigesi nesivystanciu nestumudabar laukia tyrimai, priezasciai issiaiskinti. Bet yra problema…
LiukaM parašė:
Pats persileidimas, gimdos valymasis
Lauksve parašė:
o gydytojai teliepė laukti?... man paskyrė Cytotec, kad paskatintų valymąsi, nes buvo 11 sav., o vaisius nesivystė nuo 7... bet net su vaistukas man ne iš karto prasidėjo, gal sutapimas, bet viskas paspartėjo, kai užsidėjau gan šilto vandens pūslę ant pilvo. panašiai turėtų suveikt karštas dušas, ar vonia (nors į vonią gal baisoka būt man).
tau nesiūlė vaistų, visai kartais savaime prasidėdavo?
labai užjaučiu dėl tokios skaudžios patirties
Lauksve parašė:
uzjauciu
kokia veikla turi omeny ? kad tyrimus pradetu daryt ? dabar nepamenu bet turi lyg praeit keli men kol atsistatys i vieta visi hormonai tik teda gali daryt tyrimus,as laukiau man rodos tris men
Lauksve parašė:
tu gal pasirinkai laukti kol naturaliai persileisi ?
Vikyte20 parašė:
O ne daktare gimda turi isvalyt??
arba vaistu duoti
tris budus pasiulo ,pasirenki koki nori
phoenix parašė:
tris budus pasiulo ,pasirenki koki nori
už mane tai gydytojas pasirinko... tiksliau, tiek svarių argumentų pažėrė, kad net nekilo minčių rinktis ne tabletes..
tiesa, apie laukimą kol savaime prasidės, tai visai net negalvojau, būčiau emociškai palūžus, tenorėjau, kad viskas baigtųsi.
LiukaM parašė:
už mane tai gydytojas pasirinko... tiksliau, tiek svarių argumentų pažėrė, kad net nekilo minčių rinktis ne tabletes..tiesa, apie laukimą kol savaime prasi…
man leido pasirinkt bet as ir norejau kad viskas kuo greiciau pasibaigtu,nes kai pirma kart laukiaus pravaiksciojau 3 men su nesivystanciu ir savaime nieks neprasidejo,tai rizikuot nenorejau
Lauksve parašė:
Uzjauciu labai
keista kad nedave vaistu skatinanciu p...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai