hepa parašė:
Viskas bus gerai.Dažnas atvejis,kad po persileidimo greit pastojama ir viskas praeina puikiai!![]()
Aciu uz palaikyma
kad Jusu zodziai Dievui i ausi.
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįhepa parašė:
Viskas bus gerai.Dažnas atvejis,kad po persileidimo greit pastojama ir viskas praeina puikiai!![]()
Aciu uz palaikyma
kad Jusu zodziai Dievui i ausi.
Misslil parašė:
O aš jau ir nesužinosiu ar buvo persileidimas, ar visgi tik mm labai vėlavo. Bet betkuriuo atveju, ginekologė užtikrino, kad galiu ir vėl mėginti pastoti. Tik gerok…
Duphaston išrašė gydytojas ar pati nusprendėt gert? Kaip gersit?
Redžė parašė:
Duphaston išrašė gydytojas ar pati nusprendėt gert? Kaip gersit?![]()
Žinoma, kad gydytoja išrašė. Dabar mažiausiai tris mėnėsius gersiu, bet tikriausiai reikės ir dar ilgiau.
Redžė parašė:
Nuo kurios cd gersit?jums jau bus įvykusi ovuliacija?
Pradėsiu gerti nuo 15 cd. Ovuliacija turėtų būti vėliau.
Sveikos moterys,
Buvau dingusi. Galvojau pailsesiu nuo forumo ir minciu kurios kamavo. Bet patekau i uzburta rata vel
kagi... Pastojau vel, praejus 5men po persileidimo. Ir viskas kartojasi is naujo. Vel kraujuoju, ir vel nestumo testas teigiamas. Kokios tik mintys nelenda i galva. Cia Anglijoje eilini karta atsimusu i siena. Gydytojai tiesiog pasako , kad kraujavimas neaisku del ko. Sestadieni skrendu i Lietuva, taciau praradusi visas viltis
Misslil parašė:
O aš jau ir nesužinosiu ar buvo persileidimas, ar visgi tik mm labai vėlavo. Bet betkuriuo atveju, ginekologė užtikrino, kad galiu ir vėl mėginti pastoti. Tik gerok…
O kaip sužinojot savo progesterono kiekį? Čia pas ginę darėtės kažkokį tyrimuką?
Azusyte parašė:
Sveikos moterys,![]()
Isivaizduoju tavo liudesi ir skausma.. as irgi gyvenu anglijoje.. kai man ivyko melaime tai ju prieziura negaliu skustis..aisku nezinau kaip bus ateityje.. labai tikiuosi kad Lietuvoke tau atliks visus tyrimus.. nes jau po antros nelaimes jie turi ieskoti priezasciu.. laikykis ir labai tikiuos kad viskas bus gerai
Satyte parašė:
O kaip sužinojot savo progesterono kiekį? Čia pas ginę darėtės kažkokį tyrimuką?
Taip, atliko kraujo tyrimą progesterono kiekiui nustatyti ir po dviejų dienų pranešė rezultatą, kad jo gerokai per mažai.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumas-po-persileidimo-2
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai