Uogyte87 parašė:
ka turit galvoje "pastojimas ciklo gale"? po persileidimo issireguliuoja hormonai, veliau arba anksciau ovuliacija ivyksta, todel mmm gali ir neprasideti laiku. net…
Gali ir taip būti.
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįUogyte87 parašė:
ka turit galvoje "pastojimas ciklo gale"? po persileidimo issireguliuoja hormonai, veliau arba anksciau ovuliacija ivyksta, todel mmm gali ir neprasideti laiku. net…
Gali ir taip būti.
Uogyte87 parašė:
Pagal testus man atrodo aš tiksliai žinu kada ovuliacija įvyko, tai bus matyt
VėtraJ parašė:
Pagal testus man atrodo aš tiksliai žinu kada ovuliacija įvyko, tai bus matyt![]()
Tai kelinta tada dpo?
Uogyte87 parašė:
Tai kelinta tada dpo?![]()
15 diena dabar po ov.
VėtraJ parašė:
15 diena dabar po ov.
Na jei testus daret, tiksliai zinot kada ov tai po jos zut but per 14-16 d. turi ateiti mm. Arba isrysketi II
Lauksve parašė:
O Hepa tu man vilties suteikeiman 30, o jau save baigiau nurasinet, kad liko pora metu bsndymo
pasirodo, kad ne
aciu labai.. Gal atsipusiu ir taip stipriai saves nebespsusiu :oops:</blockquote
tikrai nespausk,nes įtampa irgi trukdo.Mano draugė pastojo tik kai spjovė į visus skaičiavimus ir atsipalaidavo.
lore1mice2 parašė:
AčiūSėkmės Jums kuo didžiausios! Aš jau beveik ir jaudinausi dėl amžiaus, galvojau tikrai vėloka tą pagranduką planuoti...
Mano anyta pagranduko sulaukė 49m. jau turėdama anūkų ;)
Misslil parašė:
Nes esu iš vienos daktarės girdėjus, kad laiku pradėjus gerti duphoston ir laikantis griežto lovos rėžimo pavyksta išsaugoti (žinoma, ne visada). Dabar kaltinu save. Pamaniau,kad rudas tepliojimas tai tik beprasidedančios mm ;(</blockquote
Tikrai nekaltinkite savęs.Man negrėsė persileidimas,nekraujavau,tiesiog daktarė rado hematomą ir paskyrė dyphastoną.Tvarkingai gėriau,daug ilsėjausi po savaitės jos nebebuvo,viskas buvo puiku,širdutė plakė,bet dar po 2 sav kažkodėl sustojo.
VėtraJ parašė:
Po pesileidimų gal kiek keičiasi ciklas, tai manau reikia luktelėti![]()
Sveikos.
Buvau siandien echo sake gerai viskas issivale. Viena kiauside grazi, o kita policistine. Ar tai nieko baisaus? Ir vistiek neaisku, kodel teplioja.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai