Stellita parašė:
Spaudimas gal pakito
Matavaus kelis kartus, geras.
Stellita parašė:
Spaudimas gal pakito
Matavaus kelis kartus, geras.
Agnettee parašė:
merginos, ar matot viršuje ryškėjimą? Pirmas nėštumas, labai jaudinuosi. Mm vėluoja 7d. ar nieko tokio, kad nėra ryški ta juostelė?
Aisku kad matosi
Agnettee parašė:
merginos, ar matot viršuje ryškėjimą? Pirmas nėštumas, labai jaudinuosi. Mm vėluoja 7d. ar nieko tokio, kad nėra ryški ta juostelė?
mano gydytoja sake, kad vienoda ryskuma pasiekia veluojant mazdaug 10d, bet gi mes ne visad zinom, kokia tiksli pastojimo diena. viskas gerai manau
Stellita parašė:
merginos, apšvieskit dar mane. Tie jautrumo testai. Rašo 10mIU, 25mIU. Tai kuris mažesnis, tas jautresnis?
Kuo maziau miu tuo jautresnis
Stellita parašė:
merginos, apšvieskit dar mane. Tie jautrumo testai. Rašo 10mIU, 25mIU. Tai kuris mažesnis, tas jautresnis?
Taip
Stellita parašė:
mane taip žudo tas laukimas, aš kai paskaitau, kad moterims kelios dienos vėluoja mm, ir jos planuoja pokelių dienų tik testą darytis, vis galvoju iš kur tiek kantr…
As taip pat neturiu kantrybes laukt. Tai dabar penktadieni pabaigiau paskutinius, tai ramu. Uzsisakiau is interneto, tai tikiuosi greit neatsius
26 planuojamos mm, tikiuosi ju nebus ir tik po to gausiu nt. Tada bus galima bandyti...
Laila1 parašė:
Sveikinimai! O bandete anksciau daryti priea numatomas mm?ar tik snd?
Taip bandziau buvo toks neaiskus vaiduoklis
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai