...Tiesiog... parašė:
Gruodzio 24![]()
Sveikinimai, mano mm irgi buvo gruodžio 24 iki dabar nėra mm dar o testuka galiesiu įsigyti tik poryt nežinau net ką galvot
...Tiesiog... parašė:
Gruodzio 24![]()
Sveikinimai, mano mm irgi buvo gruodžio 24 iki dabar nėra mm dar o testuka galiesiu įsigyti tik poryt nežinau net ką galvot
Avietė24 parašė:
Kaip suprantu sausi mm taip pat nesulaukete? ☺️
Tikrai nesulaukiau
ir nesitikejau sulaukt istikruju nes pas mane nereguliarios mmm
ingius68 parašė:
Sveikinimai, mano mm irgi buvo gruodžio 24 iki dabar nėra mm dar o testuka galiesiu įsigyti tik poryt nežinau net ką galvot![]()
Tikekimes irgi sulauksi || 🙂
Sveikos merginos nesirgau menesinem dvi sav o visi testai rode neigiamus isvis nieko kad ir kokius pasidaryciau. O mm ir neatejo bet po dvieju sav gal kokiu 10 isgadintu testu parode toki vaiduokli pats pigiausias testas. Dabar jau man 13 sav sake gyd turbut velesnis pastojimas gavosi todel ir nerode
kukusia parašė:
Sveikos merginos nesirgau menesinem dvi sav o visi testai rode neigiamus isvis nieko kad ir kokius pasidaryciau. O mm ir neatejo bet po dvieju sav gal kokiu 10 isga…
Čia Jums 13-a savaitę toks testas?
LoyalWarrior parašė:
Čia Jums 13-a savaitę toks testas?
Ne idemiau paskaityki po dvieju sav kaip neprasidejo menesines o dabar yra jau 13 sav
Metamorfozė parašė:
Na, pradingus buvau, ba testù specialiai nepirkau ir nesidariau. Šiandien easy pasidariau. Nu žinokit tie naujieji easy meta labai labai aiškù išdžiūvimà 😞 Nu reali…
O kelinta jum cd?
Metamorfozė parašė:
Na, pradingus buvau, ba testù specialiai nepirkau ir nesidariau. Šiandien easy pasidariau. Nu žinokit tie naujieji easy meta labai labai aiškù išdžiūvimà 😞 Nu reali…
parodykit
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai