Kategoriška parašė:
Facelle testas iš Drogo ?
Taip 😊
Kategoriška parašė:
Taip 😊
merginukeee parašė:
Taip 😊
Kas idomu, kad ant dezutes raso 10miu jautrumas, o instrukcijoj ir vertimuose 25miu. Tai kuo tiket ?
Kategoriška parašė:
Ne, clear choice ir bitutė🙄
Nekantraujanti parašė:
As po vakar tokio keisto hcg rezultato (4,87) galvoju baigesi mano pigiukai nusipirksiu easy, nes siandien ryte jau nebuvo ka gadinti 😀
Mazute ryskeji, lek ryt daryt! 🥰🥰🥰💯💯💯
Aloevera27 parašė:
Mazute ryskeji, lek ryt daryt! 🥰🥰🥰💯💯💯
Dabar neleksiu, lauksiu bent jau menamos mm dienos kas vyks dabar svarbu maziau streso, o siandien 11 dpo ir rytinis vaiduokliukas atsirado iskart ir net ardyti testuko nereikia, jis matosi 🙂 aisku sitie naujieji easy su nervukais, juos reikia dar pirstu pajudinti, kad juostele imtu teketi dazai 🤦♀️

Nekantraujanti parašė:
Dabar neleksiu, lauksiu bent jau menamos mm dienos kas vyks dabar svarbu maziau streso, o siandien 11 dpo ir rytinis vaiduokliukas atsirado iskart ir net ardyti tes…
Šitas manau nemeluoja ir galima tyliai sveikinti
pupa19 parašė:
Maniskis tuscias.vartydama lyg ir maciau kazka, bet manau is to didelio noro..
Tai kad man jau nelabai atrodo tuščias
pabandykit dar karta nufotkint kai dažai nubėgs i savas vietas
LoyalWarrior parašė:
Šitas manau nemeluoja ir galima tyliai sveikinti![]()
Linkus galvoti ir as, kad nemeluoja, bet dar palaukti mm reikia ir ju nesulaukti ir kad sitas grazuolis isrysketu ir pasitvirtintu 🤞🙂🥰🥰turiu dar viena easy ir maniau jis tikrai sulauks mm dienos dabar galvoju, kad kazin ar sulauks, nes norisi matyti ryskejima 😀
auks33 parašė:
Tai kad man jau nelabai atrodo tuščiaspabandykit dar karta nufotkint kai dažai nubėgs i savas vietas
![]()
Aha matyt per per greit norejau isvysti, cia praejus 2,5. Nes tada po 3_4 min nuejau miegot
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai