Satyra parašė:
Sveikos![]()
Normalu
Tai greit gabot vizita.. as sinkrt gavau tik po menesio.. pirma vizita tik 10sav turejau.kai su pirmais maziukais 6sav
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįSatyra parašė:
Sveikos![]()
Normalu
Tai greit gabot vizita.. as sinkrt gavau tik po menesio.. pirma vizita tik 10sav turejau.kai su pirmais maziukais 6sav
Luna13 parašė:
Didžiausi sveikinimai! Kokius požymius jautėte dar prieš teigiamą nt rezultatą?Mane kaip tik ant dienų turėtų aplankyti mm ir nežinau ar mano pasąmonė eilinį ka…
Ištikrųjų jaučiausi kaip prieš eilines mėnesines, man jos visada būna skausmingos, ir aš jaučiu kai "pareidinėja"
o mano mėnesinės labai tikslios, ir vėlavimu labai retai būna, ir kai jau viena diena vėlavo, pradėjau kirbint mintį, kad užkibo.. antra diena pasidariau testą, na suabejojau kažkaip..o gal patikėt negalėjau
tai šiandien du pasidariau, vieną tą jautresnį, kitą paprasta..na ir jau ten akivaizdžiai viskas 😁 tai dabar pilva pamaudžia, ir pučia 🥴🥴🥴 tai labai laukiy vizito pas ginekologe, nes bijau per daug ir forumu prisiskaityt
Ayta parašė:
Tikiu😊susiraskit grupe pagal numatoma gimdymo menesi(pvz. 2021rugsejinukai), ten manau rasit patarimu ir pasidalinsit pojuciais su besilaukianciomis, ir bus ramiau🤗…
Mačiau kad yra, reikės kai tiksliau nustatys laiką ir tikrai patvirtins
nes net šis forumas, taip viskas nauja.. atrodo ko čia paklaust, draugių nepaklausi, mamos dar ne.. 😀
Mamulia parašė:
NormaluTai greit gabot vizita.. as sinkrt gavau tik po menesio.. pirma vizita tik 10sav turejau.kai su pirmais maziukais 6sav
![]()
Oho.. o aš galvojau, kad kaip čia išlaukt tos sausio 12 😂
sveikos mamytes, visos besilaukiancios ir visos planuojancius mazuosius stebuklelius. Manau, kad galbut esu nescia taciau pasidariau testa pries kelias dienas antroji juostele buvo kaip vaiduokliukas lb lb neryski, taciau pasidariau snd jos isvis nematyti, nesuprantu kas vyksta, menesines veluoja jau kelias dienas, tokie pozymiai kaip pilvo skausmai, negerumo jausmas, nuovargis, krutu jautrumas jauciami, taciau nezinau ar laukiames maziuko ar ne.. gal kas gali papasakoti gal kam pasitaike panasi situacija
GabrieleS parašė:
sveikos mamytes, visos besilaukiancios ir visos planuojancius mazuosius stebuklelius. Manau, kad galbut esu nescia taciau pasidariau testa pries kelias dienas antro…
O tos pacios firmos testus daret, gal skiriasi jautrumas
Sveikos mamytes gryzo vyras is uzsienio gruodzio 15d turejom miliuka 25d pradejau kraujuoti bet kraujavimas toks su isskyromis nedidelis ir dar po siai dienai tepa skauda krutinės.Pas gyditoja buvau siandien dare eho sake gimdos gleivine padidejusi.Ar galejau pastoti idomu po svenciu bandysiy vaziuot kraujuko prisiduoti
Ilona1993 parašė:
Sveikos, po kiek sav +- galima darytis testo po nesaugos sekso?
Laba, priklauso nuo to kiek dienu liko iki mm, kada ov buvo ar bus, ir kada myliukas buvo🙂
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai