Er20 parašė:
Turiu omenyje priešpienis, jis negausus vos 3-4lašai
Na nežinau ar tokiu laiku is vis gali būti priespienis🤔
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįEr20 parašė:
Turiu omenyje priešpienis, jis negausus vos 3-4lašai
Ani LoraK parašė:

Tačiau čia nieko neraso apie tai jog priespienis atsiranda nėštumo pirmoje savaitėje
Er20 parašė:
Sveikos, noriu paklausti
Mm vėluoja tik vieną dieną,tačiau pradėjo bėgti pienukas ar tai gali išduoti jog l…
Nt geriausiai pasako, nes nei mes nei straipsniai internete net gyd is aprasymo nepasakytu, ar laukiates. Jei mm veluoja, nt jau kazka rodys, jeigu yra. Sekmes
SSmileSS parašė:
Nt geriausiai pasako, nes nei mes nei straipsniai internete net gyd is aprasymo nepasakytu, ar laukiates. Jei mm veluoja, nt jau kazka rodys, jeigu yra. Sekmes
Ačiū ryt darysiuos
Er20 parašė:
Sveikos, noriu paklausti
Mm vėluoja tik vieną dieną,tačiau pradėjo bėgti pienukas ar tai gali išduoti jog l…
Sveiki, man yra buvę taip. Prolaktinas padidėjęs buvo. Teko gerti vaistus, kad susitvarkytų. Reiktų kreiptis i ginekologą.
VejukasPu parašė:
Sveikos, mm veluoja 2 diena, ciklas pas mane 33d. Dabar 37 ciklo diena. Testai nestumo neigiami, taciau pastebejau baltas, kaip vaisingumo dienom isskyras. Ar gali …
Man tas pats, baltos isskyros siuo metu.. Tik kad man iki mm liko 1d. 🤷🏻♀️
Sveiki. Su vaikinu užsiėmėme oraliniu. Praeitą mėnesį. Sulaukiau mėnesiniu laiku. Viskas buvo kaip ir visada. Šį mėnesį jaučiuosi prastai. Mėnesinės vėluoja jau 3d. Nors po praeitų mėnesinių niekuom neuzsiminejau. Ciklas visada regulerus. Esu skaičiusi kad jog pastojus galima sulaukti mėnesiniu... Ar daryti NT ar čia nuo kitu priežasčių vėluoja ?
Gabijaliniuote parašė:
Sveiki. Su vaikinu užsiėmėme oraliniu. Praeitą mėnesį. Sulaukiau mėnesiniu laiku. Viskas buvo kaip ir visada. Šį mėnesį jaučiuosi prastai. Mėnesinės vėluoja jau 3d.…
Veluot gali nuo begales priezasciu.. jei enturejot nesaugiu lytiniu santykiu, testa daryti nera tikslo..
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai