GyvenantiPuikiai parašė:
Aš tai matau šiek tiek![]()
Tai čia ir yra Evidence, o siandien dariau livsane, tai net nefotkinau, baltas 😞
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš tai matau šiek tiek![]()
Tai čia ir yra Evidence, o siandien dariau livsane, tai net nefotkinau, baltas 😞
balandele17 parašė:
Aš net nežinau tokių testų. Čia ne lietuviški spėju. Išvis tiek testų melagių yra, kad siaubas. Nepatikėsiu, kol 5 skirtingų nepasidarysiu, kai kada pamatysiu II
Zylka parašė:
Tiek ismanant etiketa manau tkrai zinai ir supranti, kad jauciant zmogui pagarba, vyresniam amziumi arba padetimi zmogui tik keliose pasaulio salyse sakoma JUS. Kit…
biski pataisysiu,BITES😂😂😂✌🏻
bet ir as manau,kad per daug zmones sureiksmina ta virtualu pasauli🤷♀️
LaukiantiMazylio parašė:
sveikos merginos. Esu naujoke gaudant ovuliacija testais. Noriu paklausti ar cia skaitos teigiamas ar turi but ryskesnis bruksniukas uz kontrolini? Aciu uz atsakymu…
dar trūksta
Txxx parašė:
Labukasgal galit patarti ar verta dar gadinti ov testukus??? jai BT pakilo kaip suprantu ov iviko pagal BT ? O su ov testukais ov nepagavau tik vaiduokl…
ov įvyko
P.S. Galit į mane kreiptis TU. Aš taip daryti leidžiu net šešiamečiams savo ugdytiniams, jei jiems taip būna patogiau, nors kiti kolegos tai priima kaip nesusitvarkymą su vaikais. O man atrodo, kad jie pyksta, jog aš vaikams atrodau kaip draugė, o jie kaip bobutės ir diedukai
Jei darbe turėtume raudonų vėliavėlių, tai mane jomis užplevėsuotų. Jaučiu.
LaukiantiMazylio parašė:
sveikos merginos. Esu naujoke gaudant ovuliacija testais. Noriu paklausti ar cia skaitos teigiamas ar turi but ryskesnis bruksniukas uz kontrolini? Aciu uz atsakymu…
Manau, kad dar neigiamas. Bandykit kartot veliau dar. Man atrodo merginos daro kas 4 val kai jau arti teigiamo buna. Jei ka mane pataisys
Galvoju jau gal geru naujienu kas paskelbe, kad tiek priraset. O cia barniai
ale kam veliavuotis?
TikintiStebuklu parašė:
Dieve, kiek turėjote praeiti, kad pasirodytų stebuklėlis.. bet jis atėjo, aplankė Jus!! Kiek ta napro kainuoja? Išties, kartais nereikia pasiduoti medicinai, kartai…
Ačiū. Bet naprotechnologija ir yra medicina. Tai ne homeopatija. Kadangi mūsų situacija buvo gan paprasta naudojau iš receptinių vaistų tik progesteroną, kitoms poroms yra skiriamas kompleksinis stilresnis gydymas, naprotechnologu gydytoju gali tapti tik žmogus gydytojas, papildomai JAV baigěs naprotechnologiją. Pas napro mokytoją vizitas 20 eur, ji moko pildyti lentelę, reik kokių 3-4 vizitų kol perpranti, trukmė vieno apie 1-1,5val. Pas gydytoją pirmas vizitas lyg 60eur arba 50eur, trunka virš valandos. Kas 3 ar daugiau mėn.
Monciutė parašė:
dar trūksta
Ačiu
tesiok pasimečiau kad mano B.T nesutampa su ov testu, pirma karta seku
jau maniau nelabai gausiu atsakima i savo klausima
nes čia verda tokios diskusijos
Txxx parašė:
Ačiutesiok pasimečiau kad mano B.T nesutampa su ov testu, pirma karta seku
jau maniau nelabai gausiu atsakima i savo klausima
nes čia verda to…
Ka rodo BT?
7 testuotojų vertinimai